Volledig scherm

Mini-Europa mikt op doorstart

Het Brusselse miniatuurpark Mini-Europa, dat eind dit jaar de deuren sluit omdat het geen akkoord kon bereiken over een contractverlenging met Brussels Expo, mikt op een doorstart buiten Brussel. Dat bevestigt directeur Thierry Meeus. "Mijn dochter wil mijn werk graag voortzetten. We kregen de voorbije weken ook veel voorstellen", klinkt het, maar concreet zijn de verhuisplannen nog niet. Meeus verwacht ook dat zo een doorstart pas tegen 2022 of 2023 mogelijk wordt.

8 reacties

  • Fantozzi Ugo

    4 jaar geleden
    Mischien een idee om alles naar Pairi Daiza over te brengen. Word Pairi daiza nog aantrekkelijker, en mini europa heeft een top bestemming gekregen dan !
  • Joris De Crom

    4 jaar geleden
    Joris De Crom Snap de Brusselse regering niet dat dit daar moet verdwijnen, zo iets uniek en dat in de hoofdstd van Europa. Een ideale plek voor het onderwijs op een dag kan men er veel vertellen over Europa.
  • Alina Van den Eynde

    4 jaar geleden
    Succes
  • Viviane Loosveldt

    4 jaar geleden
    Mag zeker niet verdwijnen. Toppark!
  • Christian Deckers

    4 jaar geleden
    Als Brussel niet meewerkt, dan simpelweg adieu. Die hebben liever subsidieverslaafde ondernemingen, daar hebben ze iets in de pap te brokkelen en is "het gewest" van levensbelang voor zulke niet-ondernemers-ondernemingen. Zonder twijfel bent u welkom elders in Belgie, het is een mooi educatief en recreatief initiatief. Zulke zaken zullen altijd een publiek blijven aantrekken.Veel succes toegewenst .