De gemoederen liepen gisteren erg hoog op tussen Trump en Biden.
Volledig scherm
De gemoederen liepen gisteren erg hoog op tussen Trump en Biden. © AFP

Trump roept zichzelf uit tot winnaar van debat met Biden. Commissie neemt maatregelen om orde te bewaren bij volgende confrontatie

Na het tv-duel met zijn uitdager Joe Biden, heeft de Amerikaanse president Donald Trump zichzelf tot winnaar uitgeroepen van het eerste debat voor de presidentsverkiezingen. De Amerikaanse commissie die belast is met het organiseren van verkiezingsdebatten, treft bijkomende maatregelen om de orde te bewaren tijdens de volgende tv-debatten. Dat heeft de commissie aangekondigd, in de nasleep van de chaotische discussie tussen Biden en Trump. Dat debat trok overigens aanzienlijk minder kijkers dan het eerste duel tussen presidentskandidaten Trump en Hillary Clinton vier jaar geleden.

7 reacties

  • Kurt Decloedt

    3 jaar geleden
    Trump maakt er zoals gewoonlijk weer een circusact van, geen feiten, enkel brulboei spelen. We zijn bijna af van zijn arrogantie en minachtend gedrag...op naar 4 jaar Biden! 
  • Theo Dereu

    3 jaar geleden
    Laat ons hopen dat het Biden wordt dan stort de dollar compleet in en staat onze euro veel sterker.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Uit dit debat is slechts 1 ding gebleken en dat is dat de VS met beide presidentskandidaten zullen verliezen.
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Het is niet aan een deelnemer om te bepalen dat hij winnaar is ! Dan is iedere deelnemer winnaar ! Zelf wel veel van diegene die zulke uitspraken doen.
  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Ik heb het hele debat gezien op youtube. Goed dat de commissie maatregelen gaat nemen. Het enige wapen dat Trump had was om Biden altijd te onderbreken. Hij heeft bewust het debat onderuit gehaald. Biden behield zijn waardigheid.