Domen/Van De Velde
Volledig scherm
© Domen/Van De Velde

Flo Windey (24) breekt Vlaamse slaapkamers open op VTM2: "We schamen ons nog te hard voor de 'vieze' dingen die we doen in bed”

Het gaat hard voor de jonge Flo Windey (24). De Brusselse is net afgestudeerd en kijk, haar curriculum vitae schrijft zichzelf. Na ‘Flowjob’, een YouTubereeks voor Studio Brussel waarin ze zonder gêne met jonge gasten over haar en hun seksuele ervaringen praatte, mag ze zichzelf nu ook televisiemaker noemen. Dit najaar zien we ze elke donderdagavond op VTM 2 in ‘Club Flo’, een programma dat seks, drugs, gender en meer van dat  moois bespreekbaar moet maken. “Seks is als de olifant in de kamer die we niet willen zien. Maar het is een knalroze, f*cking grote olifant.”

6 reacties

  • Jean Schepens

    3 jaar geleden
    ja, met haar 24 jaar op de teller heeft "ons" Flo natuurlijk tonnen én tonnen levenservaring en dus héél veel onnodige onzin om uit te kramen ...   't jonge toch ... al die zelfverklaarde specialisten ... NONKELJEAN 
  • ronny cuypers

    3 jaar geleden
    Ik heb er geen idee van wat Flo allemaal doet in de slaapkamer, maar bij ons is het allemaal fun en lekker. Niks vies.
  • Glen Van Bruyssel

    4 jaar geleden
    En binnen 10 jaar in de politiek?
  • Melina De Baerdemaeker

    4 jaar geleden
    Jaja jullie kunnen niets anders meer dan zulke programma’s maken hier komt dat niet op zijn het beu willen mooie tv. Daaag onozelijt.
  • Jan Bakker

    4 jaar geleden
    Dat ze dat soort zaken op tv wil bespreken. Maar gezien het feit dat ze het "f-woord" te pas (en te onpas) lijkt te gebruiken, geeft ze mij niet de indruk dat ik erg geïnteresseerd ben in haar geklets. Er zijn dingen die misschien niet taboe hoeven te zijn, maar alles gewoon op straat gooien gaat mij wel ruim te ver. Er is ook nog zoiets als privacy. Er zal wel een publiek zijn voor haar programma, maar het is zeker niet voor mij.