Dimitar Velkovski verleent Ruud Vormer geen doorgang tijdens de Brugse derby: "Ik ga in elk duel tot het uiterste, dat is mijn mentaliteit."
Volledig scherm
Dimitar Velkovski verleent Ruud Vormer geen doorgang tijdens de Brugse derby: "Ik ga in elk duel tot het uiterste, dat is mijn mentaliteit." © Photo News

Dimitar Velkovski (Cercle) ziet ex-maat Stef Peeters terug in Eupen: “Vooraf een hand, dan... oorlog”

Cercle Brugge stapt vrijdag op de bus richting het hotel in Verviers voor de verste verplaatsing van het seizoen, naar AS Eupen. Het gezellige stadionnetje Am Kehrweg roept herinneringen op bij Dimitar Velkovski, die er vorig seizoen zijn eerste wedstrijd voor Cercle speelde: “Wij hebben nu een sterkere ploeg en mogen op de top acht mikken.” 

  1. Van 1A naar 4P. Bijna een jaar na zijn vertrek bij Cercle Brugge is Vincent Goemaere de nieuwe voorzitter van KFC Damme: “Met dezelfde passie”
    PREMIUM
    voetbal vierde provinciale B

    Van 1A naar 4P. Bijna een jaar na zijn vertrek bij Cercle Brugge is Vincent Goemaere de nieuwe voorzitter van KFC Damme: “Met dezelfde passie”

    Hij begon 2023 als voorzitter en zal in dezelfde functie het kalenderjaar afsluiten. Niet meer in eerste klasse, wel in vierde provinciale. Maar met evenveel passie en drive. Vincent Goemaere (51) is gisteren door de Algemene Vergadering van KFC Damme benoemd tot preses, bijna dag op dag elf maanden nadat hij bij Cercle Brugge de eer aan zichzelf hield en opstapte omwille van een conflict met toenmalig CEO Ben Lambrecht. “Ik miste het voetbal en ben blij dat ik nu weer volop mensen kan samenbrengen, de gemeenschap kan dienen. Zoals bij Cercle.”
    Brugge
  2. Cercle Brugge wint in Gent met twee goals uit twee kansen: “Topschutter die superefficiënt is, dan krijg je dit”
    PREMIUM
    voetbal jupiler pro league

    Cercle Brugge wint in Gent met twee goals uit twee kansen: “Topschut­ter die supereffi­ciënt is, dan krijg je dit”

    Vijf wedstrijden voor het einde van de reguliere competitie heeft het er de schijn van dat Cercle Brugge de verrassende ‘dark horse’ voor deelname aan de Champions’ Play-Offs gaat worden. Winst in de KAA Gent Arena, na drie vierden van de wedstrijd met een man minder tussen de lijnen, heeft de Vereniging op de vijfde stek gebracht met evenveel punten als Gent en twee meer dan Genk. “We gaan er voor vechten, ze krijgen ons niet meer uit de top zes”, stak coach Miron Muslic de ambitie niet langer onder stoelen of banken.