Conner Rousseau (sp.a) en Tom Van Grieken (Vlaams Belang).
Volledig scherm
PREMIUM
Conner Rousseau (sp.a) en Tom Van Grieken (Vlaams Belang). © BELGA/Photo News

Onze opinie. King Connah is een fenomeen, een groot politicus en een even groot politiek talent als Tom Van Grieken, bitches!

Van Grieken versus Conner, dat wordt het politieke duel de komende vier jaar. De eerste zal continu polariseren, de andere verbinden. Met deze jonge, charismatische voorzitters zijn twee leiders opgestaan die elkaar groot zullen maken, voorspelt hoofdredacteur Brecht Decaestecker.

69 reacties

  • filip bulcaen

    4 jaar geleden
    King konnah is een goede communicator en een politiek talent,al de rest zal nog moeten blijken...
  • Peter Van Endert

    4 jaar geleden
    Als ik alles bekijk vandaag dan kan ik maar 1ding zeggen van heel deze regering Dit is de grootste klucht dat ik al in heel mijn leven heb gezien als dit in een ander land zo moest gaan zoals deze regering nu dan zou je wat zien dan is Brussel te klein geloof mij maar
  • Luc Van Goethem

    4 jaar geleden
    Zijn uitspraak betreffende "Bitches" getuigt van weinig fatsoen, maar ach, aan fatsoen ontbreekt het de meeste politici.
  • paul vdkerckhove

    4 jaar geleden
    Rousseau hoefde niet bezig te zijn met de splitsing van België en de enorme gevolgen ervan .En waarom leggen hij en Van Grieken niet eens uit hoe ze een put van twintig miljard zouden vullen ?
  • Kurt Decloedt

    4 jaar geleden
    Draait of keer het, maar Rousseau is wel diegene die het lef had en zijn nek uitstak om uit deze politieke crisis te geraken. En jawel ook voor de NVA stemmers onder jullie. Remember...De Wever en Magnette. Ik zie Van Grieken dit niet doen.