Koning Albert II en Delphine Boël
Volledig scherm
PREMIUM
Koning Albert II en Delphine Boël © EPA

RECONSTRUCTIE. Koning Albert en Delphine Boël: van kerstcadeautjes over DNA-test tot een ontmoeting in het kasteel

RoyaltyDelphine Boël (52) is voortaan officieel prinses van België. Delphine veranderde meteen haar naam en nam die van haar vader aan: van Saksen-Coburg-Gotha. Zondag ontmoette ze uiteindelijk koning Albert II en koningin Paola. Daarmee hebben we alweer een nieuwe ontwikkeling van de saga die in de jaren 60 begon. Een reconstructie van de hele zaak.

42 reacties

  • FRANS CORNELIS

    4 jaar geleden
    Ze is op bezoek mogen gaan bij de werklozen met de grootste geldelijke steun .
  • stefan leysen

    4 jaar geleden
    Mistiaen. Amai gij zijt goed op de hoogte van vrouwelijke intriges. Waarom schiet jij altijd op Delfine? Het is wel Albert die zoveel jaren geleden geschoten heeft hé. Wat kan een kind eraan doen dat hun ouders de lakens delen? Delfine en haar kinderen konden nog geen bankrekening openen op hun naam omdat ze staatsgevaarlijk waren, mag die dan van jou haar rechten niet vrijwaren enkel en alleen omdat vader scheve schaats gereden heeft?
  • André Mortier

    4 jaar geleden
    Wanneer gaat dit schouwspel(zie poppenkast) nu is eindelijk stoppen!?
  • Diana De Wit

    4 jaar geleden
    Nu Delphine haar gelijk heeft gehaald kan hij niet anders doen!! Hypocrisie van het hoogste niveau! Ze moesten zich schamen! En daar moeten wij respect voor opbrengen en hen onderhouden? Maar wat doen zij voor hun “waarde landgenoten”? Niks, enkel hun zakken vullen!
  • Herman De Jongh

    4 jaar geleden
    Er is maar 1 woord voor: hypocriet.