Donald Trump is besmet met het coronavirus, deelde hij zelf mee op Twitter.
Volledig scherm
Donald Trump is besmet met het coronavirus, deelde hij zelf mee op Twitter. © Photo News

Trump en Melania testen positief op coronavirus en gaan in quarantaine

UPDATEPresident Donald Trump en zijn vrouw Melania hebben positief getest op het coronavirus. Ze lieten zich testen nadat Hope Hicks, een vooraanstaande adviseur van Trump, besmet bleek. De president en zijn echtgenote gaan in quarantaine. Dat meldt Trump zelf op Twitter. Zijn verkiezingsrally vandaag op de luchthaven in Orlando zal nu moeten worden afgelast. “Het land wordt in onzekerheid gestort”, schrijft de New York Times. 

32 reacties

  • Guido Pintens

    4 jaar geleden
    fijn om lezen dat zijn supporters hem zo een hart onder de riem steken. De man die Covid afdeed als een niemendalletje dat vanzelf weggaat. Awel, ze hoeven hem niet te helpen, hij zal als de beste, sterkste president ooit dit virus zélf overwinnen en zo bewijzen dat elke Amerikaan op hem moet stemmen omdat hij zo geweldig is en het altijd bij het rechte eind had mbt Covid, en de échte specialisten terecht aan de zijlijn zijn geschoven
  • Joke Kay

    4 jaar geleden
    Zou het kunnen dat hij binnen een paar dagen in de media verschijnt volledig gezond dank zij een 'nieuw' vaccine waar hij zich als proefkonijn had aangeboden? In dat geval zal hij niet alleen herkozen worden; hij zal "redder" van de hele wereld zijn.
  • Justin Mazuya

    4 jaar geleden
    Hopelijk herstellen Trump en Melania snel van Covid-19, en hopelijk kan Trump snel zijn (her)verkiezings campagne voortzetten.
  • lars vandenberge

    4 jaar geleden
    Veel sterkte Melania.
  • Johan Goris

    4 jaar geleden
    Zelfs met zijn leeftijd en gewicht heeft hij veel meer kans om niet al te ernstig ziek te worden dan dit wel het geval zal zijn. Dit voorval zal dan een goede week duren en dan zal men het publiek zeggen dat deze president nu immuun is. Bovendien zal men zeggen dat Biden veel meer risico zal lopen op besmetting. Het ziet er binnen 2 weken mogelijk erg goed uit voor Trump.