Donald Trump met een mondmasker in de hand waar hij vaak smalend over deed.
Volledig scherm
Donald Trump met een mondmasker in de hand waar hij vaak smalend over deed. © AFP

President Trump besmet met coronavirus: wat nu?

In volle presidentscampagne is Donald Trump besmet geraakt met het coronavirus. Dat stort het land in onzekerheid, schrijft The New York Times. Wat nu met de race naar het Witte Huis? Wat nu met de VS? Wat nu met Trump zelf? 

27 reacties

  • Ronny Roelens

    4 jaar geleden
    Wat nu, wel Trump zal binnen een aantal dagen als bij wonder genezen zijn hij zal vertellen dat hij nu weet hoe erg het is en zal beloven om er alles aan te doen om de corona crisis aan te pakken en iedereen een vaccin bezorgen om zo terug president te worden. Imho
  • Bart Versmissen

    4 jaar geleden
    Wat nu? Hetzelfde als al die andere mensen met corona waar de media GEEN aandacht aan besteedt omdat zij maar gewone mensen zijn.
  • Dirk Bytebier

    4 jaar geleden
    Komt hem goed uit ! Mogelijks verloor hij deze verkiezingen toch en heeft hij geen betere uitvlucht om achter weg te steken . puur strategie .
  • HUS JOZEF

    4 jaar geleden
    De grote leiders over de hele wereld zijn de macht over de bevolking aan het verliezen ALLE middelen zullen dan ook gebruikt worden om de macht NIET te verliezen met alle gevolgen van dien voor de bevolking .
  • Peter Van Den Bossche

    4 jaar geleden
    Misschien heeft hij zich laten besmetten als maneuver om de verkiezingen uit te stellen. Van hem kan je immers alles verwachten.