Het Sportpaleis kan al maanden geen bezoekers ontvangen.
Volledig scherm
Het Sportpaleis kan al maanden geen bezoekers ontvangen. © Photo News

Tweede ontslaggolf in eventsector, helft van bedrijven verwacht nog meer ontslagen dit jaar

Eén op de vijf Belgische eventbedrijven heeft in de afgelopen drie maanden medewerkers moeten ontslaan. Dat blijkt uit een nieuwe bevraging van het expertisecentrum Publieke Impact van de Karel de Grote Hogeschool. De helft van de eventorganisaties verwacht voor het einde van het jaar nog personeel te moeten ontslaan.

1 reactie

  • André Van Elslande

    4 jaar geleden
    "Zaken doen is risico nemen" - gelukkig zijn er die fantasierijk en creatief zijn en aldus nieuwe initiatieven nemen. Dit is bemoedigend. Dit was ook zo na de tweede wereldoorlog !
  1. Geen doodsoorzaak na autopsie Annie De Poortere, dus kan dossier vuilnisbak in? Niet volgens experts: “Je kan zelfs veroordelen zonder lijk”
    PREMIUM
    Zaak Annie De Poortere
    3

    Geen doodsoor­zaak na autopsie Annie De Poortere, dus kan dossier vuilnisbak in? Niet volgens experts: “Je kan zelfs veroorde­len zonder lijk”

    De autopsie op het lichaam van Annie De Poortere heeft niets opgeleverd. De vrouw lag dertig jaar lang begraven en een grondige analyse van haar stoffelijk overschot kon de doodsoorzaak niet blootleggen. Lees: wetenschappelijk valt niet aan te tonen dat ze vermoord is. Maar wat betekent dat nu voor het onderzoek? En pleit dat haar toenmalige echtgenoot nu volledig vrij? Joachim Meese, advocaat en professor strafrecht aan de Universiteit Antwerpen licht toe. “Lijkverberging? Het zal moord zijn of niets.”
    Sint-Martens-Latem
  2. Bpost verwacht tegen eind deze maand een akkoord met Franstalige krantenuitgevers
    1

    Bpost verwacht tegen eind deze maand een akkoord met Franstali­ge krantenuit­ge­vers

    De topman van bpost, Chris Peeters, verwacht dat het bedrijf tegen eind deze maand een akkoord zal sluiten met de Franstalige krantenuitgevers over de krantenverdeling vanaf 1 juli. Met de Vlaamse krantenuitgevers sloot bpost vorige week al een overeenkomst. Er werd beslist dat bpost de komende twee jaar in Vlaanderen nog 75 procent van het krantenvolume verdeelt. De activiteit verhuist begin volgend jaar naar dochterbedrijf AMP.