President Trump.
Volledig scherm
President Trump. © EPA

TIJDLIJN. De markantste uitspraken van Trump over het virus: “Corona zal op een dag miraculeus verdwijnen”

Donald Trump is besmet met het virus dat hij zelf maandenlang minimaliseerde. In deze tijdlijn diepen we enkele opmerkelijke uitspraken op die hij ooit deed over corona en reconstrueren we zijn activiteiten van de voorbije dagen.

10 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    @André Sneddam, Trump ondermijnt continu zijn experten en zijn uitspraken over het gebruik van hydroxychloroquine of bleekmiddel zijn de ABSURDHEID voorbij. Die reisban was niet zo effectief als je voorstelt. Amerikanen mochten wel nog zonder problemen terugreizen. Het virus was al wijdverspreid in eigen land toen Trump in actie schoot. Waarom mochten Ierland en UK overigens de dans ontspringen tijdens de EU reisban? UK stond er al erger voor.
  • Protje Put

    4 jaar geleden
    Net zoals al jaaaaaaren werd voorspeld en in de sterren geschreven stond dat corona (een zeer besmettelijke longziekte) er in 2020 zou komen werd ook voorspeld dat corona op miraculeuze wijze zou verdwijnen. Voor de eerste keer zal deze mens gelijk hebben.
  • Juliette Francois

    4 jaar geleden
    Tijdslijn van viroloog Van Ranst is anders ook niet om over te stoefen.
  • André Sneddam

    4 jaar geleden
    Graag ook een objectievere tijdlijn van de acties die hij ondernomen heeft: eind januari reisverbod vanuit China; 12 maart: reisverbod vanuit Europa;... Dus veel sneller dan alle europese leiders en met, als gevolg, bakken kritiek en verwijten van racisme.
  • Ward Van Hoyweghen

    4 jaar geleden
    En als ze nu allemaal bij hem zitten krijgt hij nog gelijk ook.