iStock
Volledig scherm
© iStock

Wordt Delhaize nu echt goedkoper voor gezonde voeding? VTM NIEUWS deed eerste test

Delhaize wil de goedkoopste supermarkt worden voor gezonde voeding. Daarom lanceert de keten een nieuw loyaliteitssysteem: SuperPlus, waarmee klanten maandelijks korting krijgen als ze producten met Nutri-Score A of B aankopen. Maar wordt Delhaize daarmee echt de goedkoopste? VTM Nieuws deed als eerste de test. 

37 reacties

  • emiel wouters

    4 jaar geleden
    Hoe kan men van een eerlijke concurrentie spreken, als me een % geeft op aankopen in de toekomst. Misschien moeten ze dan maar met gelijke wapens kampen en bij elke aankoop direct 1% meer geven als de concurrent. Dan gaan we al naar 6 - 11 - 16 en 21%. En meer gaan ze toch niet geven want dan snijden ze toch in hun vingers. Alhoewel, mochten de handelaars zelf niet gaan naar een winst van 1,5 tot 2 keer de aankoopprijs?
  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    Argus Vercauteren, koopt u ook nog andere producten dan fruit en groenten bij Delhaize, AH en Carrefour? Want dan bent u een pak duurder uit. En die herbruikbare katoenen tasjes van Delhaize moeten volgens u niet gewassen worden?
  • jean-pierre rejek

    4 jaar geleden
    Alleen producten waar ze vanaf willen geven ze zogezegd korting en voor de rest is het schijn ,eerst 10 % opslagen en dan 5% geven als voorbeeld of 2 plus 1 gratis maar wel voor de prijs van 4 en zwijg stil hoeveel er aan de kassa verkeerd word geteld dat de klant niet altijd ziet .
  • lieven de ly

    4 jaar geleden
    sinds de crisis is Delhaize met 10 % duurder geworden.
  • nicole desseyn

    4 jaar geleden
    Is enkel weer voor grote gezinnen een gezin van 2 personen heeft geen 500€ voeding nodig per maand als ge zelf kookt met seizoensproducten en als ge zelf kookt weet ge tenminste wat ge eet