Sam Hoppenbrouwers in Machelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Sam Hoppenbrouwers in Machelen. © Jan De Meuleneir / Photo News

Sam (45) raakte voor de tweede keer besmet met corona: “Ik heb mij doodziek gevoeld. Veel erger dan de eerste keer”

Een tweede keer besmet raken door het coronavirus en zelfs nog zwaarder ziek zijn dan de eerste keer: De 45-jarige Sam Hoppenbrouwers uit Machelen kan er helaas van meespreken. “Het voelt als de griep maal vijf”, zegt de jongerentrainer bij Club Brugge. “Het gevoel niet genoeg lucht te krijgen, is behoorlijk beangstigend. En ik heb echt de longen uit mijn lijf gehoest.”

12 reacties

  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Men zou toch denken dat ge veel voorzichtiger zou zijn na besmetting met het corona virus maar sommige denken dat ze dan ongenaakbaar geworden zijn en lappen alle regels aan hun laars
  • Ruben Beylemans

    4 jaar geleden
    Wilfried Saenen,dan bent u de als eerste die het dan maar oploopt.Ik riskeer het niet.Als je een gevoelig orgaan hebt,dan hang je aan de zuurstof en dan mag u nog blij zijn dat u geen blijvende letsels oploopt.Neen man,die virus is niet voor te lachen en kan dodelijk zijn.
  • jefke fonske

    4 jaar geleden
    Da's de natuur en selectie hé...niks aan te doen...nu nog wachten tot het virus begint te muteren en dan is het hek helemaal van de dam
  • Luc Lievens

    4 jaar geleden
    Wat ik hier op uitmaak is dat, hoe voorzichtig je ook bent, als je het moet krijgen, je het krijgt. Je weerstand speelt dus een grote rol.
  • roen mertens

    4 jaar geleden
    ah voila zie, het komt langs de boekentassen van de scholieren binnen in huis!