De helikopter die Trump naar het Walter Reed-ziekenhuis zal brengen, landt bij het Witte Huis. (02/10/2020)
Volledig scherm
De helikopter die Trump naar het Walter Reed-ziekenhuis zal brengen, landt bij het Witte Huis. (02/10/2020) © AP

Trump uit voorzorg maar met koorts naar ziekenhuis, Biden test negatief

De Amerikaanse president Donald Trump wordt uit voorzorg overgebracht naar het militair hospitaal Walter Reed in Bethesda, Maryland. Hij zou “lichte koorts” hebben, vertelde een bron die op de hoogte is van de zaak aan de New York Times. Een helikopter is inmiddels bij het Witte Huis geland om de president over te brengen.

19 reacties

  • Ben Detrez

    4 jaar geleden
    Hij zal wel zorgen dat hij de beste zorgen krijgt terwijl de gewone Amerikaan zich geen dokter en verzorging kan permitteren.
  • Anne Geerts

    4 jaar geleden
    Hopelijk ziet hij nu in dat er niet te lachen valt met Corona!
  • patrick demaeght

    4 jaar geleden
    Graag eens de aantallen van de medische staf mededelen die betrokken om Trump de aller beste zorgen te geven die andere medemensen moesten missen. Echt een schande dat iemand die altijd het virus minimaliseert nu de beste zorgen opeist.
  • Jos Verelst

    4 jaar geleden
    Hrt is duidelijk dat zelfs het coronavirus het beu is dat Trump het niet ernstig neemt. Wedden dat Trump nadien zal beweren dzt het de Democraten zijn die hem besmet hebben.
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Covid 19 was toch een hoax van de democraten ? Nu zit hij met die democratische hoax en hoe langer hoe meer vertrouwelingen volgen hem. Als je denkt ongelooflijk, enorm te zijn kom je wel eens je meerdere tegen (Covid).