Paul Clement moet het vanavond in Eupen zonder Johanna Omolo doen. De Kenyaan miste de Brugse derby door een schorsing en liep vrijdag een scheurtje in de schuine buikspier op.
Volledig scherm
Paul Clement moet het vanavond in Eupen zonder Johanna Omolo doen. De Kenyaan miste de Brugse derby door een schorsing en liep vrijdag een scheurtje in de schuine buikspier op. © Photo News

Paul Clement (Cercle) wil vandaag in Eupen punt(en) pakken: “Dan kunnen we met een goed gevoel de break in”

Cercle Brugge wil oogsten in de Oostkantons. Am Kehrweg hoopt Paul Clement vanavond de punten te pakken die zijn team in de Brugse derby had verdiend. “Jammer dat onze sterke prestatie niks opleverde”, aldus de Engelse coach van Cercle. “Nu willen we de interlandbreak induiken met een goed gevoel, en dat kan door te winnen in Eupen.”

  1. Voetbalpodcast ‘vier-nul’ over de toekomst van Miron Muslic: “Kan hij ander soort voetbal brengen bij een topclub?”
    5

    Voetbalpod­cast ‘vier-nul’ over de toekomst van Miron Muslic: “Kan hij ander soort voetbal brengen bij een topclub?”

    Met de knappe zege bij Union bewees Cercle Brugge alles behalve het kleine broertje in deze Champions’ Play-offs te zijn. Architect Miron Muslic oogst in voetbalpodcast ‘vier-nul’ dan ook weer veel lof. “Al stel ik me wel de vraag of hij een ander soort voetbal zal kunnen brengen bij een grote club”, werpt Marc Degryse op tafel. Onze chef voetbal Niels Poissonnier vindt het hoe dan ook een boeiende discussie. “Dat is de stap die Muslic moet zetten als hij een grote trainerscarrière wil uitbouwen.”
  2. Warleson Lisboa zondag met Cercle in Brugs derby tegen Club: “Play-Off 1? Daar ligt onze focus niet op. Nóg niet”
    PREMIUM
    voetbal jupiler pro league

    Warleson Lisboa zondag met Cercle in Brugs derby tegen Club: “Play-Off 1? Daar ligt onze focus niet op. Nóg niet”

    Zondag is het weer derbydag in Brugge. Met als thuisploeg een Cercle dat de Belgische voetballiefhebber blijft verbazen, door zich steeds nadrukkelijker als kandidaat voor Play-Off 1 op te werpen. Kan groen-zwart na de “hold up” in Gent ook stunten tegen de stadsgenoot? Ongetwijfeld zullen de meeste ogen zondag gericht zijn op topschutter en speerpunt Kevin Denkey, maar niet minder op het sluitstuk van de Vereniging. Al was het maar omdat Warleson Steillon Lisboa Oliveira zich in het vorige Brugs burenduel tot grote uitblinker ontpopte.