Een emotionele Kristof Calvo in De Zevende Dag.
Volledig scherm
Een emotionele Kristof Calvo in De Zevende Dag. © De Zevende Dag, Eén

Kristof Calvo: “Ik moet nadenken of het lukt om op die manier nog verder aan politiek te doen”

Groen-fractieleider Kristof Calvo wil liever niet meer te veel praten over het feit dat hij geen minister is geworden in de regering De Croo I, ondanks dat hij dagen en nachten mee aan het regeerakkoord werkte. Maar dat de kwestie erg pijnlijk blijft en hem zelfs doet twijfelen over zijn politieke toekomst, was zondagmorgen wel duidelijk in ‘De Zevende Dag’. Daar ging een bijzonder emotionele Calvo dieper in op het feit dat hij koudweg werd gepasseerd door Groen-voorzitster Meyrem Almaci. 

244 reacties

  • Claude Tanghe

    3 jaar geleden
    zo zien we dat één bepaalde dame van groen haar echte gelaat laat zien ,het zit in haar genen dat ze geen tegenwerking aanvaard en dat haar wil wet is en wie niet akkoord is kan de pot op .
  • Andre Perneel

    3 jaar geleden
    Calvo ze vragen nog toogspringers bij VB , en uw toekomst is verzekerd !
  • Edmond Dillien

    3 jaar geleden
    1 zin springt er uit: als een CEO zijn personeel zo behandeld dan worden er parlementaire vragen gesteld, maar wat dan als politici steeds weer blijven blunderen en geld verkwisten dan word er precies gezwegen in alle landstalen, want het moest ooit eens uw toer worden, he. Wat met hem gebeurt is is misschien niet eerlijk maar hij zegt het zelf, het is niet het belangrijkste van die week, he. Mensen zijn weer familie verloren doordat politici het nalaten om deftig op te treden, da's veel erger.
  • anatole bettencourt

    3 jaar geleden
    Groen is niet m'n partij. Calvo is wel iemand die er voor ging en dat verdient respect. In het parlement zitten veel anderen. Almaci won de voorzittersverkiezingen met kleine voorsprong, wijst er al op dat een groot deel van de partij niet achter haar stond. Nooit begrepen wat ze in haar zien en bovendien was het resultaat van groen onder haar leiding bij de verkiezingen slecht. Groen beschikt over veel betere troeven dan almaci. Laat haar maar verder sukkelen.
  • Mark Vrijdaghs

    3 jaar geleden
    Ik heb werkelijk te doen met Kristof Calvo. Dit heeft hij zeker niet verdiend temeer dat het een harde werker is. Almaci moest haar schamen en ik hoop dat zij ooit ook aan de kant wordt gezet.