Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Eén acht bij Club Brugge, Anderlecht trekt met vier buizen huiswaarts

Jupiler Pro LeagueEen duidelijke overwinning van Club Brugge tegen Anderlecht: 3-0. In ons rapport duikt niemand van blauw-zwart onder de zes op tien, met Ruud Vormer als primus. Bij de Brusselaars echter vier buizen, één man trekt zelfs met een drie huiswaarts. Hieronder alle punten uit de topper. 

9 reacties

  • Van Camp Robin

    4 jaar geleden
    De grootste buis is Kompy. Vanaf dat hij toegekomen is op Anderlecht is het bergaf gegaan. Ze zullen nog tranen laten dat ze Vercauteren hebben buiten gegooid en Kompy gehouden hebben.
  • philippe vander haeghen

    4 jaar geleden
    Een ventje van 17 jaar in zijn eerste wedstrijd tegen Vormer zetten. Wat is het volgende? Anderlecht was werkelijk nergens. De enige op niveau dit seizoen is Murillo. Zwakke trainer.
  • jenny charels

    4 jaar geleden
    Van die miljoenen van Doku zal Anderlecht weinig zien. Hun schulden tegenover Coucke zijn een veelvoud. Die miljoenen gaan dus integraal naar Coucke. Gevolg: flink verzwakte ploeg en toch niks kunnen uitgeven om te versterken. Ook dit nog: Sambi lokonga, in de kranten vrijdag de grote mond, op het veld de grootste schlemiel.
  • Nico Janssens

    4 jaar geleden
    Ik word als Anderlecht-supporter hoe langer hoe meer beschaamd! We zijn op dit moment niet meer als een degradatie ploeg!! Je verkoopt je beste speler en je wil Europees halen?!? Ik denk het niet!?! Dit wordt weer spelen tegen degradatie en weer geen Europees voetbal! Triestig vind ik dit... ik zal dus blijkbaar blauw-zwart supporter moeten worden blijkbaar...
  • Gunther Franken

    4 jaar geleden
    Zwakste ploeg van die uit Brussel dat ik ooit heb gezien.Een middenmotorploegske.