De Mobiele Eenheid houdt feestgangers tegen in de Nederlandse grensgemeente Weert. De politie heeft zaterdagavond en zondag op diverse plekken in het land illegale feesten beëindigd.
Volledig scherm
De Mobiele Eenheid houdt feestgangers tegen in de Nederlandse grensgemeente Weert. De politie heeft zaterdagavond en zondag op diverse plekken in het land illegale feesten beëindigd. © ANP

Nederlandse politie betrapt 150 feestgangers op rave in grensgemeente Weert, ook Belgen aanwezig

De Nederlandse politie heeft dit weekend verschillende illegale feesten moeten stilleggen. In grensgemeente Weert, die grenst aan onze provincie Limburg, moest zelfs de mobiele eenheid er zondagochtend aan te pas komen. Aan dat feest deden volgens de politie zo’n 150 mensen mee, ook Belgen en Duitsers.

4 reacties

  • karin verwimp

    3 jaar geleden
    Geen ramp, noch de natuur zullen de ondergang van de mens worden maar de mens zelf. Door zijn gebrek aan medeleven met alles wat leeft, zelfs zijn eigen soort, familie, ouders, nakomelingen. De mens is de grootste blunder van de natuur ooit.
  • emous dirk

    3 jaar geleden
    Maak er toch boetes van inplaats 250€ maak er 2500€ van
  • MARC POELMAN

    3 jaar geleden
    Vertiendubbelen die boetes. En ook effectief toepassen natuurlijk.
  • Frans Roosen

    3 jaar geleden
    Geen boete? En dat bij zo uit de pan springende cijfers... ongelooflijk, als dat in België zou gebeuren denk ik dat iedereen een stevige cent kon opleggen. Voor die betrokken kerk (ieder zijn hobby, mij niet gelaten) maar sowieso flink beboeten en het hobbylokaal op slot tot er een vaccin is! Dit is dezelfde (h)orde die tegen alle vaccinaties tegen kinderziektes is.