Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © EPA

Molenbeek verstrengt maatregelen: maximaal vijf personen aan tafel in horeca, minder gasten op huwelijk of begrafenis

Molenbeek, de gemeente in Brussel die momenteel het hardst wordt getroffen door het coronavirus, voert extra maatregelen in. Zo is een tafel van vijf voortaan het maximum in de horeca.

10 reacties

  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    Als de zorg dreigt vast te lopen en de dodenhuisjes vollopen pas dan gaan ze de horeca sluiten. Maar niet voor we terug aan een paar honderd doden per dag zitten.
  • pipo de clown

    4 jaar geleden
    Zijn burgemeester en gemeenteraadsleden ook zo solidair en dapper genoeg om de politie een handje te helpen met het controren van hun inwoners of deze zich wel aan de regels houden of zijn ze daar te bang voor?
  • julien de meulder

    4 jaar geleden
    ze zouden beter molenbeek een nachtverbod opleggen zodat de cirminelen in de nacht thuis zitten en zou het tevens veel veiliger zijn .het verleden heeft het al bewezen
  • Stef De Vos

    4 jaar geleden
    Premier De Croo ageer en spreek. De intensive care afdelingen in onze ziekenhuizen lopen vol en de geneesheren en verzorgers naderen de grenscapaciteit. Wachten op de corona-commissaris en de corona-barometer zijn op dit moment van de crisis drogargumenten die wijzen op schuldig verzuim. Zoals eerder zien we opnieuw het doembeeldscenario in het boek 'De stad der zienden' van Jose Saramago opduiken.
  • Tina Colpaert

    4 jaar geleden
    En thuis zitten ze met zoveel ze willen samen om te eten thee te drinken of familietoestanden te doen wie gaat dat controleren?