Noa Lang.
Volledig scherm
Noa Lang. © Club Brugge

Club huurt Lang (Ajax) met optie van 6 miljoen, West Brom grijpt naast Dennis

Club BruggeClub Brugge heeft op de valreep dan toch toegeslagen. De landskampioen haalt met Noa Lang een 21-jarige flankaanvaller van Ajax en belofte-international bij Oranje naar Jan Breydel. Hij moet voorin de concurrentie aanscherpen. Emmanuel Dennis (22) blijft bij blauw-zwart.

12 reacties

  • Pierre Van Der Elst

    4 jaar geleden
    het geld is op, dan maar huren zekerst?
  • Luc Janssens

    4 jaar geleden
    Met de aanwerving van Vormer moest men hier ook lachen. Nu wil iedere ploeg hem.
  • Herwig Depoorter

    4 jaar geleden
    Dat wordt de zoveelste , dure , miskoop die niet past bij het familiale karakter van de club. Hopelijk met een vrijblijvende optie opdat hij volgend jaar opnieuw kan vertrekken. Maar de Nederlanders kennende zullen zij er wel een verplichte aankoop van maken..
  • André hendrickx

    4 jaar geleden
    Zal er velen verrassen, hij klaagt zelf over gebrek aan rendement, maar de keren dat hij speelde bij Twente was hij goed tot zeer goed. Arrogant ? Kan zijn, maar vooral getalenteerd en gemotiveerd (zoals de ook in twijfel getrokken Danjuma) zeker.
  • Filip Verhaegen

    4 jaar geleden
    Hij is toch verhuurd Wouter? Hij is dat voor de duur van 1 jaar met de MOGELIJKHEID om hem aan te kopen na dat jaar. Is van Ajax slim gezien want anders dreigden ze hem gratis te moeten laten gaan. In het artikel staat er trouwens dat hij een contract heeft tot 2021. Is een zeer slimme zet.