BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Club wint kraker, Charleroi verliest voor het eerst en Gent herleeft tegen Beerschot: bekijk hier alle samenvattingen van speeldag 8

Jupiler Pro LeagueClub Brugge won thuis zonder veel problemen van Anderlecht met 3-0. Het brengt blauw-zwart tot op één puntje van leider Charleroi, want dat verloor de Waalse derby tegen Standard: 1-2. De 5-1-overwinning van Gent thuis tegen Beerschot zal ongetwijfeld wat rust brengen in de wandelgangen van de Ghelamco Arena. En ook op de Bosuil zal de 4-1-zege van Antwerp tegen KV Mechelen op vrijdag deugd gedaan hebben. Jess Thorup kon ook zijn tweede wedstrijd voor Genk niet winnen. Hij bleef steken op een 1-1-gelijkspel bij Waasland-Beveren. Voorts was er nog de knappe zege van OH Leuven tegen Zulte Waregem (2-1), graaide Cercle de volle buit mee Am Kehrweg (1-2) en rekende Oostende zondagavond vlot af met Moeskroen: 3-0. Enkel in Sint-Truiden-KV Kortrijk werd er deze speeldag niet gescoord. Bekijk hier alle samenvattingen!

1 reactie

  • Peter De Sadeleir

    4 jaar geleden
    AA Gent heeft zich eindelijk herpakt,laten we hopen dat het bestuur nu Roman yaremchuk niet laat vertrekken, we hebben gezien wat het vertrek van David heeft gebracht.