'The Masked Singer'
Volledig scherm
PREMIUM
'The Masked Singer' © VTM

Eén en VTM blijven groeien, VIER moet nog op toerental komen: dit zijn de best bekeken programma’s op elke zender

TVTwee winnaars en één speler die vanaf de zijlijn toekeek. Dat is de balans na september, de eerste maand van het najaarsoffensief op tv. Grootste zenders Eén en VTM groeien nog en halen zowat 60 procent van alle Vlaamse kijkers binnen. Daarbij moest de openbare omroep het met 'Château Planckaert' nipt afleggen tegen 'The Masked Singer'. Die twee kanonnen halen samen bijna 3 miljoen kijkers. VIER kwam tot dusver met een bescheiden aanbod en verloor terrein, maar wil vanaf volgende week weer volop meespelen met onder andere 'De slimste mens'.

7 reacties

  • ludo sprangers

    4 jaar geleden
    Zoveel herhalingen amaaaai.Ben benieuwd wat het gaat worden als de digitaks wordt ingevoerd.Nog wat meer betalen voor wat extra’s . Enfin de mensen verlangen iets meer dan jaren geleden. Vroeger was alles goed :schipper naast Mathilde;Bonanza;100000 of niets;Schalkse ruiters etc.
  • gilbert Gijdé

    4 jaar geleden
    als de masked singer nr 1 is,dan is het triestig gesteld met tv-kijkend vlaanderen. Vtm wordt met de dag slechter en slechter,en dan altijd die terukerende reclame. Ik kijk geen vtm niet meer-gedaan
  • eddy nijs

    4 jaar geleden
    Leuk dat zelfs films op elke vtm zender binnen de 3 maand herhaald worden. Dan kun je er zeker van zijn dat je die onthoudt. Maja als ze me zo proberen van om naar pay tv te krijgen kan ik zeggen. No way.
  • James Holden

    4 jaar geleden
    Ik ben blij met Netflix, Youtube en Streamz... Op de gewone live-zenders is er nu echt totaal niks fatsoenlijk meer te bekijken.
  • Etienne De Bondt

    4 jaar geleden
    Buiten enkele nieuwe verstand op nul zettende programma's en films welke het laatste jaar door alle zenders meermaals zijn uitgezonden, is er nog niks beters op tv gekomen.