AP
Volledig scherm
© AP

HET DEBAT. Moeten de coronamaatregelen verstrengd worden?

Het gemiddelde aantal nieuwe besmettingen blijft sneller toenemen. Kersvers minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) en verschillende experts raadden ondertussen aan om het aantal contacten te beperken. Wat denk jij? Moeten de coronamaatregelen opnieuw verstrengen? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat onze experts en enkele politici ervan vinden.

129 reacties

  • gerard scholberg

    4 jaar geleden
    99 procent van de bevolking is de dupe van dat 1 procent van de bevoilking die zich niet houden aan de maatregelen.Op de goedwil van die mensen moet men niet rekenen.Diegenen die zich niet houden aan de maatregelen moeten strenger aangepakt worden en dat kan maar op een manier:financieel.Vakantie,feesten,sociale contacten zet deze A.U.B. even on hold ,wees voor een keer geen egoist.COVID is iets wat we SAMEN moeten bekampen.
  • Gratienne D´Hondt

    4 jaar geleden
    Je kan zo je hele leven in lockdown blijven Gewoon aan regels houden niet iedereen heeft kast van huis en kan zonder zijn familie
  • Etienne Schuermans

    4 jaar geleden
    Terug enkele weken volledige lockdown enige oplossing nman man en maar wachten pfff waarop
  • Ann Soete

    4 jaar geleden
    Ann Soete Een lockdown moet er komen. Dit was het enige dat hielp en is nu ook het enige dat zal helpen om de cijfers nr beneden te krijgen. Alles dicht behalve warenhuizen en apothekers.
  • Monique Van Lysebeth

    4 jaar geleden
    Verplicht van thuis werken indien mogelijk zo moeten de grootouders zich niet schuldig voelen als ze niet kunnen oppassen