Themabeeld. © Politie Antwerpen

Dealer op elektrische deelfiets opgepakt: 358 gram cannabis en 536 xtc-pillen in beslag genomen

Antwerpen -

De Antwerpse politie kon afgelopen weekend een 19-jarige drugsdealer oppakken. De jongeman verkocht drugs vanop een elektrische deelfiets. Bij een huiszoeking werd 358 gram cannabis, 536 xtc-pillen en een kleine hoeveelheid ketamine in beslag genomen, net als 1.480 euro cash.

Het drugsondersteuningsteam merkte de 19-jarige zaterdagavond op. “Hij maakte kort contact met twee inzittenden in een wagen, nam iets uit zijn sok en gaf dit aan de passagier. De politie hield de man nog even in de gaten en arresteerde hem”, aldus de Antwerpse politie. De 19-jarige kerel werd voorgeleid voor de onderzoeksrechter, die beslist over zijn verdere aanhouding.

Het wijkondersteuningsteam regio West arresteerde zaterdag ook twee mannen die in aanmerking kwamen voor drugshandel. Daar werd 439 euro, een bromfiets, enkele gsm-toestellen en enkele hoeveelheden cocaïne en cannabis in beslag genomen.

In de omgeving van de Bredabaan was de politie dit weekend getuige van een drugsdeal via het cameranetwerk. Bij de vermoedelijke 30-jarige verkoper thuis werd 41 gram MDMA, 8,5 gram ketamine en een weegschaal aangetroffen.

jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER