Noa Lang voor Club, Jordan Lukaku voor Antwerp en Josh Cullen voor Anderlecht: drie transfers op Deadline Day.
Volledig scherm
Noa Lang voor Club, Jordan Lukaku voor Antwerp en Josh Cullen voor Anderlecht: drie transfers op Deadline Day. © HLN

HERBELEEF TRANSFER DEADLINE DAY. Jordan Lukaku naar Antwerp - Recordtransfer Doku rond - Club strikt Lang voor 6 miljoen - Charleroi haalt Teo en Berahino

23 reacties

  • willy staes

    4 jaar geleden
    Nu gaat LEKO een groot positief probleem hebben teveel talent .
  • willems michel

    4 jaar geleden
    Iemand die 2 keer scoort in 16 wedstrijden of iemand die 3 keer scoort in 27 wedstrijden, kan je die een topscoorder noemen ? Dan ben ik er met mijn 65 jaar wellicht ook nog één.
  • oscar zwart

    4 jaar geleden
    het lijkt wel of j.lukaku al een eeuwigheid in het buitenland speelt,alleen moet ik heel diep gaan nadenken waar hij heeft gespeeld,dat zegt genoeg,voetballend zal deze knaap zijn mannetje wel staan,maar mentaal is deze man volgens mij niet geschikt voor welke club dan ook.ik begrijp dan wel waarom hij het bij Antwerp probeert,daar proberen ze zoveel dat er altijd veel misgaat.
  • Piet Flament

    4 jaar geleden
    Wat is de meerwaarde van Jordan Lukaku als je Juklerod , Ritchie De laet en eventueel Buta voor die positie hebt ?
  • Dirk Van den Bogaert

    4 jaar geleden
    Zeer verstandig transferbeleid van Antwerp, huren met optie tot koop is het beperken van financiële risico's. Presteert een speler niet naar wens laat je hem gaan, presteert hij wel dan licht je de optie zoals we het afgelopen seizoen nog met Miyoshi hebben gedaan. 15 vertrekkers, 15 nieuwkomers en indien Gélin een schot in de roos is zullen we niemand van de vertrekkers ook echt missen.