Los van budget geven zowel consumenten als consumentenorganisaties aan dat Miele hoog boven de andere merken van vaatwassers uittorent.
Volledig scherm
PREMIUM
Los van budget geven zowel consumenten als consumentenorganisaties aan dat Miele hoog boven de andere merken van vaatwassers uittorent. © Shutterstock

Dit zijn de beste vaatwassers voor elk budget: “Voor de beste koop tel je amper 549 euro neer”

Vaatwassers mogen vrijwel identiek lijken, ze komen met heel wat verschillende opties en in erg uiteenlopende prijscategorieën. Britse consumentenorganisatie Which? en de Nederlandse Consumentenbond onderwierpen bijna honderd modellen aan een uitgebreide test en selecteerden de beste modellen voor elke portemonnee. 

13 reacties

  • Lucien Mertens

    3 jaar geleden
    Miele torent vooral in prijs hoog boven de anderen uit, en propaganda uiteraard. Koop voor de prijs die je aan je Miele wil spenderen een toestel van een ander (gerenommeerd) merk en je zal beter af zijn. Net zoals Bang&Olufsen vroeger in hifi, goed maar niet beter, en vooral duurder.
  • Ivan De Smedt

    3 jaar geleden
    Ik heb bosch vaatwasser van 2005 en hij werkt nog steeds perfect!!!
  • Geert Vlietinck

    4 jaar geleden
    Vaatwasser Bosch 2009 nog nooit enig mankement aan gehad hopelijk blijft dit nog lang zo.
  • Jenny stevens

    4 jaar geleden
    Bosch alleenstaand ,hoofdprogramma 1 h  perfect droog en proper ,bijna geruisloos 
  • Yvan Lissens

    4 jaar geleden
    Zowel vaatwasser als wasmachine zijn Miele. Nog nooit problemen gehad met beide toestellen. Da wasmachine is meer dan 10 jaar oud en de vaatwasser een jaar of 5. Ik heb nog geen spatje roest kunnen ontdekken bij beide machines. Het is voor de vaatwasser wel heel belangrijk dat men de machine een vaat laat wassen dadelijk na het bijvullen van het regeneratiezout, anders veroorzaakt het achtergebleven zout roest. Zout is corrosief en veroorzaakt "pitting corrosion".