©  Photo News

Vier internationals afwezig op het Kiel, Vorogovskiy is in Antwerpen gebleven

Hernan Losada trof vandaag een stevig uitgedunde spelerskern aan op training. Jorn Vancamp en Brian De Keersmaecker vertrokken gisteren op uitleenbasis naar FC Eindhoven en er zullen deze week ook vier internationals ontbreken aan het Universiteitsplein. Yan Vorogosvkiy is niet afgereisd naar Kazachstan, hij is nog steeds ziek en bleef in Antwerpen.

Met Alex Maes, Jorn Vancamp en Brian De Keersmaecker liet Beerschot de voorbije week drie spelers gaan. Gregory Grisez en Ayrton Mboko, twee vleugelbacks op overschot, trainen voorlopig wel nog gewoon mee. Tom Pietermaat en Yan Vorogovskiy zijn nog steeds ziek en trainen voorlopig niet mee.

Vorovoskiy heeft om die reden ook de interlands met Kazachstan laten schieten. Met ook nog vier afwezige internationals krijgt Hernan Losada deze week dus een stevig uitgedunde spelerskern voorgeschoteld.

Debuut Holzhauser en Sanyang?

Raphael Holzhauser en Abdoulie Sanyang kunnen hun debuut maken voor de nationale ploeg. Holzhauser speelt morgenavond met Oostenrijk een oefenduel tegen Griekenland, later deze week treffen de Oostenrijkers nog Noord-Ierland en Roemenië in de Nations League.

Sanyang speelt met Gambia twee oefenduels op Portugese bodem: vrijdag tegen Congo en dinsdag tegen Guinee. Ook Reda Halaimia, die voorlopig nog maar één keer uitkwam voor de nationale ploeg van Algerije, hoopt op speelminuten in twee oefenduels: vrijdag in Oostenrijk tegen Nigeria en dinsdag in Nederland tegen Mexico.

Musashi Suzuki tot slot speelt twee oefenduels met Japan. Donderdag tegen Kameroen en zondag tegen Ivoorkust, beide duels gaan door in het stadion van FC Utrecht. kofr

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners