Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © ANP

Minister Beke: “Permanente korting in woonzorgcentra best omzetten in dagprijsverlaging”

Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) vindt niet dat woonzorgcentra 'levenslange kortingen' kunnen aanbieden. Dat soort permanente kortingen worden beter omgezet in een dagprijsverlaging voor alle bewoners. Dat heeft de CD&V-minister dinsdag in het Vlaams Parlement geantwoord op vragen van Katrien Schryvers (CD&V), Immanuel De Reuse (Vlaams Belang) en Lorin Parys (N-VA).

9 reacties

  • Rudo Van Leuven

    4 jaar geleden
    Beke is geschikt om er op toe te zien dat de prijzen helemaal niet verlagen.
  • ronan vanderstukken

    4 jaar geleden
    Het is weeral het vlaams belang die dit moet aankaarten , dit is de enige partij die voor het volk opkomt .
  • Lieven tanghe

    4 jaar geleden
    De prijzen in de WZC moeten gekoppeld worden aan het pensioen .Met andere woorden ambtenaren moeten meer ( dubbel zoveel ) bijdragen dan werknemers en zelfstandigen .Dat is dan ook de enige keer dat ze iets bijdragen voor de rest hebben ze alleen maar gekregen !
  • Roger Duyssens

    4 jaar geleden
    Dit zijn allemaal gevolgen van wat men gedaan heeft : eerst vlug de ouderenzorg splitsen op vraag van CVP of hun opvolgers, daarna zorgen dat de grote meerderheid van de zorgcentra in privé CVP beschermde organisaties komt die er grote groepen van maken die net geen monopolie hebben maar eigenlijk wel bij gebrek aan concurrentie de hele markt beheersen. Waar is dan de eerlijke concurrentie? Dit speelt de gewoon profitariaat in de hand dat alleen wel door de staat ondersteunt wordt.
  • Argia Kartuizer

    4 jaar geleden
    Beste heer Beke ik vraag mij vaak af waar uw competenties liggen of wat uw vakgebied eigenlijk is? CD&V een oubollige partij die vergeten is ophouden te bestaan.