Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © ANP XTRA

Tachtig procent van de Belgen koopt wel eens online

Van alle Belgen die online actief zijn, hebben acht op de tien het afgelopen jaar ook online gekocht. Dat blijkt uit een onderzoek van handelsfederatie Comeos. Zo’n 94 procent geeft ook aan in de toekomst opnieuw online te zullen kopen. 

6 reacties

  • Marijke Boulet

    4 jaar geleden
    Je zou wel zot zijn om het niet te doen , onuitputtelijke keuze en met een paar muisklikken heb je ook dadelijk de beste prijs of promotie .
  • Ludo Broeders

    4 jaar geleden
    Wat een luxe dat webshoppen, je hoeft er niet voor de deur uit. Als je zelf de deur uit moet en je tijd en brandstofverbruik meerekend ben je zeker beterkoop af. Een dag of twee wachten op je levering daar zal het ook niet op steken vermoed ik. Ook een goede zaak voor Bpost of PostNL
  • Klaus Jozef Kalergi

    4 jaar geleden
    Ik verkies een fysieke winkel met ruime parking of internet winkel met afhaalpunten. Thuis moeten blijven wachten op een koerier vind ik maar niets.
  • Jan Heyvaerts

    4 jaar geleden
    Met de regelmaat van een klok koop ik online, zowat de hele wereldbol rond. Als je dan ziet dat je voor de helft van de prijs en soms nog minder een item kan kopen in een land duizenden kilometers ver weg (en inclusief transportkosten), waarom zou je dan nog wachten of twijfelen?
  • Jan Hendrickx

    4 jaar geleden
    1x gedaan en liever nooit meer .