Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a)
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) © Photo News

Minder nauwe contacten, cafés vroeger dicht, telewerken sterk aangeraden: deze maatregelen gelden vanaf vandaag

De verstrengde maatregelen die federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (sp.a) afgelopen dinsdag tijdens zijn eerste persconferentie uit de doeken gedaan heeft, treden vandaag in werking. “Vier” is het magische cijfer dat telkens terugkeert om de zaken eenvoudig te houden, klinkt het.

264 reacties

  • pascal de kerpel

    2 jaar geleden
    Moeten trouwfeesten dan ook stoppen om 23 u zoals de horeca
  • Paul Schotte

    4 jaar geleden
    Het is na een half jaar bewezen. Al de voorgestelde maatregelen werken niet. We kunnen ons beter voorbereiden dat COVID19 een blijver is en dat de vaccinatie COVID19 niet gaat laten verdwijnen zoals het ook niet bij griep is. We moeten alles op alles zetten om de zwakkeren en de zieken te helpen en laat de gezonde bevolking gewoon hun dagelijkse bezigheden doen.
  • Christophe Osselaer

    4 jaar geleden
    Zou beter zijn om alles voor 3 weken dicht te doen en geen contacten De korte pijn en zo zou men toch nog misschien leuke eindejaarsfeesten kunnen beleven met nauwe contacten Anders gaat het niets worden want mensen willen gewoon niet luisteren en denken dat ze alles mogen en de regels niet voor hun zijn
  • Ingrid Legrand

    4 jaar geleden
    Indd ze hadden in de zomer moeten doorbijten, grenzen toe, Ook de feestjes in Gent enz... Van de studenten is nu het resultaat, men wist dat het ging gebeuren,.. En men keek ernaar, dat maakt dat iedereen het beu wordt want degene die zich wel aan de regels hielden zijn nu mee de dupe, er is meer vereenzaming in Vlaanderen dan men denkt
  • Bruno Vermeire

    4 jaar geleden
    Wat ik wel niet begrijp: café's toe om 11 uur toe en restaurants 2 uur later. In een restaurant blijf je toch niet zitten tot 1uur 's nachts. Voor mij alles toe om 11 uur.