Apple Event op 13 oktober: dit mogen we verwachten

Apple heeft uitnodigingen verzonden voor zijn volgende Apple Event. Op 13 oktober staat de virtuele presentatie gepland waar onder andere de iPhone 12-reeks wordt verwacht.

https://twitter.com/reneritchie/status/1313511112151838721

In het nieuws: Apple heeft bekendgemaakt dat het op 13 oktober vanuit het Apple Park in Cupertino in Californië een speciaal Apple Event zal houden dat online te volgen is. Maar wat mogen we daar verwachten?

Apple 12: Het belangrijkste dat we op 13 oktober te zien zullen krijgen, is de nieuwe iPhone 12-reeks.

  • Volgens zo goed als alle geruchten komt Apple voor het eerst met maar liefst vier verschillende modellen:
    • iPhone 12 miniOLED-scherm van 5,4 inch met een dual-lens camera.
    • iPhone 12: OLED-scherm van 6,1 inch met een dual-lens camera.
    • iPhone 12 Pro: OLED-scherm van 6,1 inch met een triple-lens camera.
    • iPhone 12 Pro Max: OLED-scherm van 6,7 inch met een triple-lens camera.
  • De voorstelling van deze nieuwe iPhones komt er iets later dan we gewoon zijn. De schuldige daarvoor is uiteraard de coronacrisis, die het productieproces van Apple grondig heeft verstoord.

AirPods Studio: Er zijn al enkele maanden geruchten dat Apple werkt aan een high-end koptelefoon. Die zou draadloos zijn en noise cancellation hebben.

AirTags: De Bluetooth-trackers kan je overal aanhangen en zijn terug te vinden in de Find My-applicatie op je iPhone of MacBook.

HomePod: De HomePod bestaat ondertussen al meer dan drie jaar en kan een succes genoemd worden. De kans is groot dat Apple volgende week met een kleinere, goedkopere opvolger komt van deze smart speaker.

Meer