AP
Volledig scherm
© AP

Amerikaans hof van beroep: New Yorkse aanklager kan toch toegang krijgen tot Trumps belastingen

De juridische veldslag rond de belastingaangiften van Amerikaans president Donald Trump blijft duren. Een federaal hof van beroep in New York heeft geoordeeld dat de openbaar aanklager in Manhattan Trump wel kan dagvaarden om toegang te krijgen tot zijn belastingaangiftes. Trump kan wel nog in beroep gaan bij het Hooggerechtshof.

11 reacties

  • Johnny Demuysere

    4 jaar geleden
    Nu vlug een rechter benoemen die zijn kant heeft
  • Janine Wezelenburg

    4 jaar geleden
    Joske Vermeulen, als er maar 2 politieke partijen zijn en functionarisen van de ene waar Trump toe behoord absoluut niets, maar dan ook -niets- tegen hem zullen in brengen (integendeel), dan kan het niet anders dat als er een ambtenaar wel de wetten volgt, die uit de andere partij komt. Het bewijst enkel dat het hele land rot en corrupt lijkt te zijn, met het toppunt van corruptie aan de top...
  • Walter Peeters

    4 jaar geleden
    wat heeft Trump te verbergen?
  • Gino Denil

    4 jaar geleden
    Trump beloofde zijn aangiftes openbaar te maken voor de verkiezingen. En bedroog dus de kiezer. Een openbaar aanklager kan enkel een onderzoek voeren, Joske Vermeulen. Het zijn uiteindelijk rechters in de rechtbank die tijdens een proces zullen oordelen. En als die openbaar aanklager geen been heeft om op te staan zal hij omvallen. Wat zijn politieke voorkeur ook is.
  • Dirk Keizer

    4 jaar geleden
    Als hij zijn aangifte openbaar maakt is er geen enkel probleem meer. Anderen doen en deden dit wel.