BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Is Alaphilippe na straffe prestaties nu ook favoriet voor de Ronde? “Zeker niet, ik kom pas kijken”

WielrennenDat hij geleerd heeft van zijn fouten in Luik-Bastenaken-Luik, zei Julian Alaphilippe (28) nadat hij de Brabantse Pijl had gewonnen. Is de wereldkampioen nu ook een favoriet voor de Ronde van Vlaanderen? “Ik krijg natuurlijk een belangrijke rol in de ploeg. Maar ik zal niet aangeduid worden als de renner die moét winnen.”

5 reacties

  • van den eeden maria

    4 jaar geleden
    Voor de tweede maal was zijn sprint niet echt zuiver en het was best dat hij in LBL helemaal tot achteraan in de lijst van de uitslag geplaatst was want zoiets doe je niet. Hij heeft de overwinning van en ander om zeep geholpen.
  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    vind het niet Mario , MVDP heeft zich zelf in de luren gelegd wat hij zelf zei . Het was een sprint die hij normaal gezien op 1 been moest winnen maar hij zette gewoon te laat aan en de meet moest geen 20 meter verder liggen , 2 meter was voldoende maar het is wat het is en hopelijk leert hij ervan . Alaphilippe en MVDP hebben de wedstrijd gekleurd en de beste heeft gewonnen .
  • Liliane Wuyts

    4 jaar geleden
    Tja Mario, als,als, telt gewoon niet. MvdP had zich maar niet moeten laten insluiten, wat hijzelf nadien ook toegegeven heeft. Dat was een fout van hem en totaal niet van Julian.
  • Marco brilmans

    4 jaar geleden
    Met alle respect maar ondanks straffe prestaties, heeft hij deze maal door het oog van de naald gekropen. Bij LBL heeft hij pech gehad en als hier de meet, 20 meter verder was ook. Het is door af te spreken, MvdP in tang te zetten en brede manoeuvres te doen, dat hij hier wint. En nee, ik ben echt geen fan van Mathieu maar Julian krijgt iets teveel eer mijn inziens.
  • ludo sprangers

    4 jaar geleden
    Mooie koers! 1ste en 2de waren de sterkste in de wedstrijd .