De nieuwe Coca Cola Zero Sugar Cinnamon.
Volledig scherm
De nieuwe Coca Cola Zero Sugar Cinnamon. © Coca Cola

Coca-Cola lanceert nieuwe variant met kaneelsmaak

De donkere wintermaanden breken stilaan aan. Daarom lanceert Coca-Cola deze maand een tijdelijke nieuwe variant: Coca Cola Zero Sugar Cinnamon. Frisdrank met kaneelsmaak, dus. “We willen de mensen verrassen en van het koudste seizoen de warmste periode maken”, klinkt het in een persbericht. 

11 reacties

  • Cisse scherlinx

    4 jaar geleden
    Die hebben wij al een meer dan een half jaar in onze frigo liggen, nieuw noemen ze da dan. als je echt wil weten hoe het smaakt voor je het koopt drink dan een cola zeromet een stuk speculaas er bij.. not !!
  • Ronald Van Ee

    4 jaar geleden
    Een verassing zal het zeker zijn voor zij die het proberen , bestaat de gewone oude Cola eigenlijk nog wel zonder al die toegevoegde smaakmakers ?en wie vraagt daar eigenlijk naar ?kan Coca Cola niet gewoon blijven wat het was ! En kom dan gewoon met een nieuw drankje uit met kaneelpoeder zonder Coca-Cola!
  • Hendrik Weckseler

    4 jaar geleden
    Ik kan geen namaak suikers verdragen word er letterlijk doodziek van als iemand me dit per ongeluk geeft en dan komen er tal van nieuwe smaken op de markt en allen suikervrij ik versta dat dat gezonder is voor de meesten maar niet iedereen kan dat verdragen dus waarom ook geen variant met suiker
  • Jony Moerenhout

    4 jaar geleden
    Waarom weeral bij Cola zero? In Amerika was dat ook in de gewone cola.
  • Ronny Ooijen

    4 jaar geleden
    Kaneel is erg gezond. In kaneel zijn belangrijke vitamines te vinden, waaronder vitamine A, C, B2 en B6. Verder is het een bron van belangrijke mineralen zoals calcium, kalium, magnesium, zink en ijzer. Maar... het bevat ook de stof coumarine die in hoge doses leverschade kan veroorzaken en de bloedstolling remmen. Niet overdrijven dus. Zelf gebruik ik het soms bij de koffie en altijd in appeltaart.