Tom Van Grieken.
Volledig scherm
Tom Van Grieken. © vincent duterne/photo news

Van Grieken (Vlaams Belang) bereikt kaap van 500.000 volgers en is veruit populairste politicus op Facebook

Tom Van Grieken is de populairste politicus van ons land op Facebook. Zijn fanpagina overschreed eerder deze week de kaap van een half miljoen vind-ik-leuks of ‘likes’. Andere politici volgen op ruime afstand van de voorzitter van Vlaams Belang. “Ik vat dit op als een oproep om nog een tandje bij te steken”, aldus Van Grieken.

21 reacties

  • Anoniem

    4 jaar geleden
    In 2024 staat Vlaanderen in brand, zoveel is duidelijk !
  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Het cordon sanitair moet opgeheven worden zodat deze partij die zovele likes krijgt, iets kan laten zien door deel te nemen aan de politieke carroussel. Als maskertjes vallen, so be it.
  • willems michel

    4 jaar geleden
    Er is geen enkele partij die ze aan de macht durft brengen, Tony, omdat ze het te goed zouden kunnen doen. Ik ben ook volger geworden zonder FB
  • Cem Kilic

    4 jaar geleden
    ''De honderdduizenden volgers tonen aan dat ons programma en boodschap populair zijn.'' Ja zo kan ik het ook. Miljoenen euro's belastingsgeld uitbesteden aan sociale media campagnes en dan zeggen dat ze en hun politieke boodschappen op sociale media populair zijn onder de burgers.
  • Désiré Van Nieuwenhuyzen

    4 jaar geleden
    "De nieuwe regering zou wel werken aan een uitgaveplafond voor politieke partijen op sociale media." Op die manier trachten ze hun grootste concurrent stokken in de wielen te steken. Straks gaan ze Vlaams Belang nog verbieden. Waarschijnlijk de enige uitweg die ze nog zien om die partij af te remmen.