Minister Zuhal Demir.
Volledig scherm
Minister Zuhal Demir. © Photo News

Medewerker kabinet Zuhal Demir sterft aan coronavirus: “Het is onwezenlijk”

Een kabinetsmedewerker van Vlaams minister Zuhal Demir is overleden na een besmetting met het nieuwe coronavirus. Dat meldt ze zelf op Facebook. De man – Walter - testte vrijdag positief. Intussen hebben ook de kabinetschef en de chauffeur van Demir een positieve test afgelegd. Zelf testte Demir negatief. Ze is net als haar hele kabinet in quarantaine gegaan.

25 reacties

  • jurgen de noor

    4 jaar geleden
    Wat diane roelant zegt. En daaraan toevoegent. Hoeveelste keer wel dat ik een deurgreep vastneem of winkelkar en denk. Nu heb ik het.
  • diane roelant

    4 jaar geleden
    Iedereen heeft het over mondmaskers wat zeer belangrijk is natuurlijk, maar de handen zijn zeker even belangrijk, gewoon wat ontsmetting alcohol over je handen wrijven zal het niet maken ,er wordt heel veel besmetting overgedragen via de handen. Als je ziet hoe een chirurg zijn handen moet schrobben voor een ingreep kun je dan begrijpen dat die snelle wrijving met alcohol niet veel zal uitmaken.Je moet tenminste 1 minuut grondig wrijven.
  • RUDI AKKERMANS

    4 jaar geleden
    Veel sterkte aan familie en vrienden
  • Marc Peeters

    4 jaar geleden
    Meer dan 10.000 burgers overleden. Wees maar zeker, we zijn er nog niet. Maar als het in de politiek dichtbij komt staat het in de krant... R.I.P. alle schattige burgers, waar dan ook!
  • vangeel guido

    4 jaar geleden
    Hopelijk leest de jeugd dit ook eens en passen de corona regels toe.anders blijft het virus in ons midden.virus bestrijder norton kan ons daar niet bij helpen.