Marc Degryse.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse. © Gregory Van Gansen / Photo News

Analist Marc Degryse zag dat de bondscoach al met zijn gedachten bij Engeland zat: “Een gebrek aan automatismen, trop is te veel”

Rode DuivelsAnalist Marc Degryse werd niet meteen warm van de interland tegen Ivoorkust. Degryse zag geen goede wedstrijd, maar relativeert: “Het was tenslotte maar een oefenmatch, maar dat maakt het ook moeilijk om spelers individueel te beoordelen. Je moet je dan ook de vraag stellen of dit soort wedstrijden wel zinvol is.”

6 reacties

  • jaak wittouck

    4 jaar geleden
    Buiten Vanaken en de twee keepers was niemand de naam internationaal waardig.
  • Peter De Decker

    4 jaar geleden
    Marcel Wouters slaat de nagel op de kop. Iedereen wil persoonlijk succes.
  • Emiel Vandeplas

    4 jaar geleden
    Snel nog een paar internationalen bijmaken zodat hun verkoopwaarde stijgt met meer winst voor hun club : dat is alles . (zie bvb Doku en de opbrengst voor aandeelhouders Anderlecht )
  • Hugo Wouters

    4 jaar geleden
    Ik kan mij volledig vinden in de analyse van Marc Degryse. Elf spelers die enkel uit waren op persoonlijk succes. Een verdediging die minuten lang de bal naar elkaar tikten op eigen helft en zelfs de keeper mee betrokken in dit oervervelende spel en dat terwijl er nog steeds 0-0 op het scorebord stond. Enkel Vanaken was een balvaste speler die wilde combinatievoetbal spelen. Er stond gewoonweg geen ploeg op het veld. En wat een domme fout van Bornauw, in de backaeria iemand zijn broek uittrekke
  • Jan Janssens

    4 jaar geleden
    Mij leek het meer op een kolderbrigade: de vrijschop van Batshuayi, de trap van Salemaekers die op de Brusselse Ring belandde, het gat in de lucht van Trossard, Origi die alleen op doel kan afgaan maar niet beseft dat je dan wel de bal moet bijhouden... Als dit de toekomst is?