Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © Photo News

Vier dagen in het roze, zal Giro-verrassing Almeida nog wel in helpersrol willen kruipen voor Evenepoel?

GiroDe Giro-bezetting van Deceuninck-Quick.Step leek vooral onervaren. Maar ook de jonge wolven tonen zich hongerig. João Almeida draagt op zijn 22ste al vier dagen de leiderstrui. “Hij zat in de ploeg rond Remco Evenepoel”, zegt CEO Patrick Lefevere. Blijft dat ook na de roze wolk het plan?

3 reacties

  • Ronny Popelier

    4 jaar geleden
    Bij Deceuninck Quick Step is dit geen probleem, Wolfpack is een familie vrienden ploeg en helpen elkaar door en door. Ieder zijn taak en ieder kan winnen in deze sterke ploeg. Wie er wint is niet belangrijkste, als de ploeg maar winst pakt. En dit is nu juist de sterkste kant van Deceuninck Quick Step,.
  • Diego Pepre

    4 jaar geleden
    Dat Almeida in het roos rijdt is geen echte verrassing he. Maar den giro winnen zal hem nu wel nog niet winnen, zels niet zonder grote favorieten. Bovendien is Masnada ook een jonge topper. Dat is juist positief. Remco kan over heel sterke ploeg beschikken als hem naar een grote ronde gaat. En die mannen kunnen is mee in ontsnapping en eventueel ritwinst pakken als ze te ver voorop blijven op de groep der favorieten.
  • Jean Petermans

    4 jaar geleden
    Of hij dat nog wil zal voor een groot deel van Evenepoel zelf afhangen