AP
Volledig scherm
© AP

Amerikaanse toerist niet vervolgd na vernietigende recensie op Tripadvisor voor Thais hotel, maar verliest wel zijn job

Een Amerikaanse toerist ontloopt een jarenlange gevangenisstraf in Thailand voor laster nadat hij probeerde het imago van een hotel kapot te maken door een extreem negatieve recensie op Tripadvisor te plaatsen. Beide partijen hebben de strijdbijl begraven, bevestigt het Franse persbureau AFP. Wel is de man door alle commotie zijn job kwijtgeraakt.

9 reacties

  • Willy Danys

    3 jaar geleden
    in Nieuw Zeeland is dit de normaalste zaak van de wereld.De restaurants van de hotels dragen een label,en zo weet men dat het hotel dit toelaat.
  • Elisa deJong

    3 jaar geleden
    Eigen wijn meenemen terwijl je in dat hotel eet... op zijn minst vraag je of dat mag, om dat het je favo wijn is bijvoorbeeld. Maar je gaat niet om je eigen fout in feite het hotel zoiets aan doen.. niet verstandig.. zo bleek ook... zelfs je baan kwijt is wel heel erg voor hem... kennelijk accepteerde de rector zijn gedrag ook niet.  Een erg duur glas wijn... heeel duur... 
  • Jan VANDEN BERGHE

    4 jaar geleden
    Iedereen weet dat voor het "ontkurken" van je eigen wijn moet betalen. Maar arrogantie kent zijn grenzen niet, en als je naar een ander land gaat, leer dan eerst iets van hun gebruiken en attitudes. In Azie is gezichtsverlies heel, heel erg. Dan doet men inderdaad alles om dat te "corrigeren". Die al ye arrogante Amerikaan mag blij zijn dat hij er zo goedkoop vanaf komt.
  • geert voet

    4 jaar geleden
    Hoe zielig moet je zijn,en dan nog een leraar !!
  • leppens victor

    4 jaar geleden
    Typisch gedrag van een duitenkliever die er kantjes afloopt. Je komt ze overal tegen,soms geven ze zich zelfs als ,,prijsbewust,,op. mvg.