Biostatisticus Geert Molenberghs.
Volledig scherm
Biostatisticus Geert Molenberghs. © HLN

Biostatisticus Geert Molenberghs: “Zinvol om verstrengde maatregelen ook in rand rond Brussel te overwegen”

Biostatisticus Geert Molenberghs sprak met onze redactie over de zorgwekkende stijging van de coronacijfers in ons land en de verstrengde maatregelen die deze week werden aangekondigd. “De rand rond Brussel heeft even slechte cijfers als de Brusselse gemeenten. Het zou zinvol zijn om daar ook verstrengde maatregelen te overwegen.”

7 reacties

  • kris vdnees

    3 jaar geleden
    Als we niet mogen reizen of mensen de dchild geven die op verlof zijn geweest waarom mogen we ons dan in eigen land nog verplaatsen? Geloof niet in regel van 4. Belgen kennende kruipen ze op kot, thuis bij elkaar om te drinken. De bubbels zullen sneller overtreden worden in belgenland !!
  • kris van rompaey

    3 jaar geleden
    Voer reserveringssysteem in met paspoort waardoor BXL inwoners gefilterd kunnen worden. Ganse band BXL tot voorbij Luik kleurt donkerrood. Hier wordt gesproken over Halle Vilvoorde ?!? Helemaal te danken aan lakse en onbekwame beleid van de politici stadstaat BXL. Plaats heel dat zooitje gewoon onder curatele en stel federale regering aan als controleerden.
  • Eddy Douwen

    3 jaar geleden
    Dat zeg ik al 2 maanden toen het hier nog te doen was,rode zones in soort van lockdow zetten vooraleer het verspreid in heel Belgie zoals nu,maar ja politieke moed voor nodig he ,wel gaan voor de postjes maar verantwoordelijkheid opnemen en goede maatregelen durven nemen ,foert,arm Belgie
  • Etienne Morren

    3 jaar geleden
    Ook avondklok zoals in Antwerpen
  • Dries De Preter

    3 jaar geleden
    Akkoord. Als biostatisticus Momenberghs, en zijn collega-virologen, dan HUN maandloon afstaan aan al diegenen die door de verplichte lockdown zonder inkomen vallen.