Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Huisarts in open brief: “Lieve mensen, hou je aan de basismaatregelen. Dan zouden we al heel ver komen in strijd tegen corona”

Sophie Van Steenbergen is huisarts in Antwerpen. Deze bijdrage verscheen eerst op vrtnws.be

14 reacties

  • gustaaf van bever

    4 jaar geleden
    Ik werd gisteren op FB nog uitgescholden als "rode rechtse extremist " omdat ik een man ( die ik niet ken ) terechtwees dat mondmasker dragen noodzakelijk was en iemand zonder mondmasker simpelweg bij mij niet binnenkwam... De stortvloed van beledigingen ga ik hier niet verder noemen .
  • Jean Emare

    4 jaar geleden
    Als leerkracht kom ik wekelijks met meer dan 90 leerlingen in nauw contact in mijn klas. Ik moet toch geen tekening maken dat ik dagelijks gevaar loop. En dan onze ministers en virologen iedereen met de vinger wijzen op veiligheid ed. Willen jullie mijn klas eens overnemen. Waarom kan ik niet aan 16-18jarigen via google meet lesgeven? Ah ja.. wij zijn de babysit van onze maatschappij.
  • Marga Printemps

    4 jaar geleden
    De bedenker van deze test, Kary Mullis, heeft persoonlijk gewaarschuwd deze test , de PCR test , niet te gebruiken voor klinische diagnose.
  • Geert Van Wiemeersch

    4 jaar geleden
    Misschien ook eens uitleggen wat het verschil is tussen anderhalve meter en anderhalve centimeter. 95 procent van de bevolking schijnt dit niet te weten.
  • Kris Leynen

    4 jaar geleden
    Als jos niet een week moest wachten om bij de dokter binnen te geraken, had zijn dochter geen schrik gehad om af te bellen zonder dat pa weer een week extra moest wachten met een aangerekende straf consultatie. Moest de dokter tijd hebben had die bij de dochter ook een test kunnen afnemen zonder dat zij bij dokter nr2 ook 4 dagen moest wachten voor een test. Dus als een patiënt in de digitale tijd nog moet langskomen voor een cholesterol of bloeddrukpil dan mag u nadenken over uw tijdsbesteding