PHOTO_NEWS - BELGA
Volledig scherm
© PHOTO_NEWS - BELGA

Vaarwel C-130, welkom A400M

FOTO'SHet eerste van acht bestelde nieuwe A400M Atlas-transportvliegtuigen voor Defensie is na een welkomstvlucht over verschillende Luxemburgse en Belgische steden geland op de militaire luchthaven van Melsbroek. De Airbus is de opvolger van de legendarische C-130 Hercules.

7 reacties

  • desiree haulain

    4 jaar geleden
    Heb hem net zien voorbij vliegen . Maakt minder lawaai. Echt super
  • Ward Berden

    4 jaar geleden
    Eindelijk (eigenlijk veel te laat) krijgen sommige van onze jongens deftig materiaal. Nu die 95 procent anderen nog. Zij die zorgen dat wij in vrijheid leven, verdienen beter.
  • Marc Van Leeuwen

    4 jaar geleden
    Daar hebben ze dus wel geld voor. Miljarden. Om pakketjes te droppen boven Afrika waar een bevolkingsexplosie de wereld om zeep helpt en wij overrompeld zullen worden door het toe doen van de EU. Nu hoorde ik op het nieuws niets over de CO2 uitstoot toen ze zeiden dat hij over alle provincies vloog. Maar u, mag niet met uw wat oudere auto de stad niet in. Ook voor mondkapjes voor de zorgmedewerkers hadden ze geen geld, noch voor een beter loon.
  • HUGO Wils

    4 jaar geleden
    Een leger zonder soldaten met mega transportvliegtuigen!Zoals bij de NH-90 helikopters straks aan de grond wegens geen centen en/of piloten.Waarom stapte België zoals andere landen(USA-GB-Denemarken,Noorwegen etc...) wel deden niet in het Super Hercules verhaal?Veel goedkoper en een toestel met een uitstekende staat van dienst.
  • Albert Pittevils

    4 jaar geleden
    En straks te duur en te groot om wat rond te laten vliegen en daarna de etalage in voor verkoop.