Johan Beerlandt hier naast Marc Coucke.
Volledig scherm
Johan Beerlandt hier naast Marc Coucke. © BELGA

Johan Beerlandt is na vertrek uit Raad van Bestuur RSCA scherp voor Marc Coucke: “Geen enkele inspraak voor de overige bestuurders”

AnderlechtJohan Beerlandt, oprichter van het bouwbedrijf Besix, heeft zijn ontslag aangeboden in de Raad van Bestuur van Anderlecht. Hij is al enige tijd ontevreden over het beleid. Een vervanger werd nog niet aangeduid. Beerlandt blijft tot nader orde wel aan als aandeelhouder. 

16 reacties

  • Ronny Popelier

    4 jaar geleden
    Indien dhr Marc Coucke niet onmiddellijk Anderlecht had overgenomen in de korte tijdspanne dat het diende te gebeuren was RSCA in handen van buitenlandse investeerders. RSCA diende zo rap als mogelijk verkocht te zijn, nu weet men waarom. Wees blij de redders van RSCA zijn goed op weg en de diepe put raakt gevuld. Aan de wal staan en kritiek geven is het makkelijkst maar soms zo laag.
  • Jackie Horrie

    4 jaar geleden
    Hoeveel schulden mag een bedrijf maken voor er iets moet gebeuren wie kan dit oplossen
  • Frankie A S Goethals

    4 jaar geleden
    Beerlandt greep naast Anderlecht en moest ook inbinden met een nieuw stadion dat hij wou zetten met Besix. Als CEO zou hij moeten weten dat de meerderheidsaandeelhouders de koers bepalen, net als bij zijn Besix. Dus meegaan in de kapitaalsverhoging of uw aandelen verkopen. Anderlecht leert snel uit zijn fouten en heeft een herstelplan dat moet uitgevoerd worden.
  • Jacques Leonard

    4 jaar geleden
    Voor zijn geld was hij de held in RSCA, maar jillie kende toch zijn achtergrond. KVO "zijn club" heeft hij ook laten vallen gelijk een baksteen. Arm Anderlecht, hoe kun je nog een licentie krijgen om als club te bestaan? Dat moet eens duidelijk onderzocht worden.
  • Raoul Rouma

    4 jaar geleden
    Als "voetballiefhebber" een beetje natrappen is wel gemakkelijker dan initiatief te nemen in die bestuursraad. Het word tijd dat die oude parasieten verdwijnen. Voor de centen was het Mijnheer Coucke , hij heeft er wel centen ingestoken en die "bestuurders" hebben enkel geld opgetrokken, dus zwijgen en achter de stoof gaan zitten.