Geneeskundestudente Britt (23) herstelt van haar tweede coronabesmetting en sprak via videochat met VTM Nieuws.
Volledig scherm
Geneeskundestudente Britt (23) herstelt van haar tweede coronabesmetting en sprak via videochat met VTM Nieuws. © VTM Nieuws

Jong en besmet: Britt (23) leed hevige pijn, Anthony (30) voelde zich enkel wat grieperig

Anders dan in de eerste golf slaat het coronavirus het vaakst toe bij twintigers, maar ook oudere tieners en dertigers tellen veel besmettingen. Twintiger Britt en dertiger Anthony getuigden in VTM Nieuws wat het longvirus deed met hun lichaam. Terwijl Britt hevige pijn leed, voelde Anthony zich enkel wat grieperig.

5 reacties

  • Cathy Gielen

    4 jaar geleden
    Heel erg maar vertel dit eens aan de vader die zijn werk is kwijt geraakt door de crisis en zijn kinderen geen eten meer kan geven!
  • Ed Buun

    4 jaar geleden
    Met een deftige aangekondigde wereldwijde lockdown en stimulus cheque kan dit virus gemakkelijk binnen de maand verdwenen zijn. Gemakkelijk!
  • Staf Coppens

    4 jaar geleden
    Nog een straffer verhaal, vergelijk een +65 jarige die maar 70kg weegt tov +-25 +110kg, die van 25 zal het natuurlijk lastiger krijgen (natuurlijk niet wetende met roken etc.) maar in dezelfde omstandigheden is de 25 jarige erger erbij dan de +65 jarige (tot 65-78 jaar)
  • raymond van der craen

    4 jaar geleden
    Gelukkig dat de griepcijfers het afgelopen seizoen opvallend laag lagen en er momenteel geen griepvirus de ronde doet. Ik weet ook niet hoe dat komt dat er haast geen gewone griep meer is, dat moet je maar aan Mark Van Ranst of De Gucht vragen.
  • Ward Berden

    4 jaar geleden
    Dus we lopen het allemaal wel eens op. We hebben de kans gemist om afgelopen zomer in betere omstandigheden het merendeel van de bevolking op natuurlijke wijze met het virus kennis te laten maken.