30 reacties

  • Jos Jansen

    3 jaar geleden
    Het is de schuld van al degenen zonder onderscheid van leeftijd die de basisregels aan hun laars lappen ( afstand houden, handhygiene, contacten beperken.) Ook onze politici gaan niet vrijuit. Als ze reeds drastische maatregelen hadden opgelegd bij pakweg 200 besmettingen enkele weken geleden dan zou er nu geen probleem zijn. Onze huidige politici blinken niet uit in politieke moed en sterk leiderschap.
  • P Van Haute

    3 jaar geleden
    Ik begrijp niet dat die allemaal zoveel moeten zuipen ,ik dacht dat die studeren. Uitsluiten van de universiteit zou de oplossing zijn.
  • André Decrock

    3 jaar geleden
    Kort en goed, het is de natuur, er gebeurt een natuurlijke selectie , en we kunnen enkel proberen het in te dijken met onze beperkte middelen die we hebben op dit moment
  • Joan Vliegen

    3 jaar geleden
    Schuld...Niks of niemand heeft daar schuld aan. Natuur ontstaat leeft evolueert creëert eindigt herbegint overal oneindig opnieuw tegelijkertijd. Ja het is tijd ja het is altijd tijd. Om uw en ons leven te verbeteren op kruissnelheid. De juiste snelheid naargelang voertuig en verbruik. Voila het is gebeurd. Alles herverlicht. Kalm aub vandaag het is 10 10 20 20. Het perfecte moment. Natuurlijk. Aub
  • Karel De Wael

    3 jaar geleden
    Van overbevolking van onze planeet , en is eigenlijk een deel(tje) van de oplossing.De weke tengels moeten er vantussen.