Premier Alexander De Croo (Open Vld).
Volledig scherm
PREMIUM
Premier Alexander De Croo (Open Vld). © Belga

De achilleshiel van deze regering wordt de begroting: om de doelstellingen te halen, zijn honderden extra ambtenaren nodig

Professor politicologie aan de UGent Carl Devos analyseert elke week voor HLN de stand van zaken in de Wetstraat. Je kan hem ook volgen op Twitter via @devoscarl.

33 reacties

  • erik nulens

    4 jaar geleden
    Misschien een pak minder politiekers ipv meer. Helpt zeker en vast
  • bart vc

    4 jaar geleden
    Professor. Ook wij burgers betalen u, precies niet genoeg. In de reacties binnen dit medium zie ik bijna enkel negatieve. U zwengelt deze negativiteit bij de bevolking enkel aan met dit soort inhoud binnen een dergelijk column. Jammer, net nu dat er eindelijk een wat positiviteit discours wordt gevoerd binnen de politiek. En, ook ik ben ervan overtuigd dat we niet naïef moeten zijn.
  • Patrick Mechels

    4 jaar geleden
    Nog meer overheidspostjes. Wie kent wie om aan een postje te helpen.
  • Theo Dereu

    4 jaar geleden
    Zet jullie maar schrap mensen. Centrum Links heeft alle principes laten vallen om toch maar de baas te kunnen spelen. Deze 'alles behalve nieuwe verkiezingen' regering gaat ons om de oren slaan zoals nooit tevoren. Van elke electorale verliezer gaan we een "super idee" door onze strot geramd krijgen en dat maar liefst 4 jaar lang. Veel sterkte allemaal !!
  • Moniek Smets

    4 jaar geleden
    Voor wat te doen , voor alles op een stapeltje te leggen