ANP
Volledig scherm
© ANP

Decaan waarschuwt: “Cijfers stijgen sneller dan verwacht. Ziekenhuizen stellen zorg uit”

De decaan van de faculteit Geneeskunde en Farmacie van de Vrije Universiteit Brussel (VUB) roept iedereen op om verantwoordelijk te zijn nu de coronacijfers in ons land blijven stijgen. “Het gaat sneller dan verwacht”, aldus Dirk Devroey. “Het virus treft weer ouderen en woonzorgcentra. Ziekenhuizen stellen zorg uit.”

11 reacties

  • Gratienne D´Hondt

    4 jaar geleden
    Zie elke dag aan schoolpoorten wat er gebeurd en ook sommige bazen nemen het niet zo nauw met de regels
  • Lynn Belmans

    4 jaar geleden
    Zolang mijn partner blijft verzorgd worden al 2 maanden op intensieve iedereen doet gewoon verder zuid belgië roder in kleur mensen zonder corona moeten verzorgd blijven worden. Iedereen werkt hard ja maar andere ziekte problemen mogen niet vergeten worden na 2 maanden wil ik mijn vriend ver op revalidatie denk daar eens aan
  • els willems

    4 jaar geleden
    haal de jongeren geruime tijd van de straat, verplicht thuis blijven de meeste kunnen zich niet aan de regels houden: trekken en duwen, elkaar rond de nek vliegen en dan nog niet gesproken van diegene die het fuiven iet kunnen laten 60 plussers moeten hun socale leven ook sterk inbinden !!!!!
  • Eddy Douwen

    4 jaar geleden
    Brussel had al 2 maanden in lockdown moeten zitten ,en alle rode zones die er waren in augustus,dat snapt het kleinste kind,maar de politieke kleutertuin in het parlement was bezig met de eigen snoepjes uit te delen,nu is het te laat ,zoals gewoonlijk lopen ze hier altijd achter de feiten aan,dringend nieuwe mensen in de politiek met gezond boerenverstand
  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    @Maarten, vergeet dat maar contact opsporing. Daarvoor moet je voldoende medewerking hebben van de burgers en die is er niet. De schuld van de explosie ligt bij ons en niet bij de politiek, virologen, dokters, contact opsporing, media en anderen.