“Zelfs als zesjarige moet je dat weten. Amateuristisch gedrag”: Meunier krijgt er vol van langs na penaltyfout

Rode DuivelsMet een penaltyfout lag Thomas Meunier aan de basis van de Engelse gelijkmaker op Wembley (1-1). Een fase die voor behoorlijk wat ergernis zorgde bij onze analisten in ‘Vandaag is Rood’.

5 reacties

  • Alexa Grieken

    3 jaar geleden
    Onder mij is er eentje die zelfs een blinde mol nog zou verdedigen in plaats van logisch na te denken. Dit hoort niet thuis en de Duivels waren van het niveau van een derde klasser. Wie zoveel verdient en zoveel speelt mag geen fouten maken zoals de kleine kindjes en mijn job kunnen ze alleszins niet uitoefenen, ik verzorg open wonden. Arme Bockstael wel, onwetendheid is een zegen.
  • Patrick Bockstael

    4 jaar geleden
    Al die belachelijke opmerkingen ! Perfectie bestaat niet , Begaan jullie nooit fouten op jullie werk ? Het groot verschil is dat jullie niet op tv komen !! En geen flauwe antwoorden op mijn reactie zoals salarissen ! Die voetballers zullen mischien hun job beter doen dan jullie het doen !!
  • danny meulders

    4 jaar geleden
    sommigen vinden zichzelf top en sterspelers , op wereldniveau zijn het hoogstens meelopers en waterdragers , onze Gouden Generatie Rode Duivels hebben nog geen enkele hoofdprijs gepakt en zullen het ook nooit doen in de toekomst , het staat in de sterren geschreven , zeg dat ik het gezegd heb !
  • Dimitri Ganje

    4 jaar geleden
    Inderdaad patrick. En zeker voor die miljoenen !
  • Patrick Van puymbroeck

    4 jaar geleden
    Das een feit maar ook ees zesjarige trapt die twee kansen van carasco wel binnen speelt technis wel maar thats all