Jo Vally viert zijn verjaardag met een verjaardagsconcert
Volledig scherm
Jo Vally viert zijn verjaardag met een verjaardagsconcert © Joel Hoylaerts/Photo News

Jo Vally viert 62ste verjaardag weer op het podium na zomer vol tegenslagen: "Marc Van Ranst gaf me gelijk”

ShowbizzZ’n agenda oogde nog nooit zo leeg, maar gelukkig kon Jo Vally zaterdagavond toch één keer feesten om z'n 62ste verjaardag - nu maandag - te vieren. Al heeft hij verder niet veel reden om de vlaggetjes uit te hangen, want deze zomer volgden de tegenslagen elkaar op. “Ik heb Marc Van Ranst opgebeld, en die gaf me gelijk." 

3 reacties

  • Willem Van Onsem

    4 jaar geleden
    Als Marc u gelijk geeft moeten alle alarmbellen meteen afgaan...
  • Wim Offermans

    4 jaar geleden
    Zolang er mensen zijn die door eigenbelang de direktieven tegenwerken zal Covid19 zich verder verspreiden.Punt.
  • Geert Winkelmans

    4 jaar geleden
    Nu nog volk bijeen krijgen !
  1. Roel Vanderstukken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemaeker vertrok vond ik dat wel lastig”
    Play
    Showbits
    2

    Roel Vanderstuk­ken is enige lid van gezin Coppens die ‘Familie’ nooit verlaten heeft: “Toen Hilde De Baerdemae­ker vertrok vond ik dat wel lastig”

    12 jaar geleden deed het gezin Coppens haar intrede in ‘Familie’, uiteindelijk is acteur Roel Vanderstukken (47) de enige die onafgebroken bleef meespelen. “Toen Hilde De Baerdemaeker als eerste vertrok, werd er voor het eerst geraakt aan onze kern, daar heb ik wel even mee gezeten”, vertelt Roel. Nu tv-dochter Jasmijn Van Hoof haar na 2,5 jaar pauze haar comeback maakte, is de acteur dan erg blij. “Met het ‘nieuwe gezin’ rond Benny, Samira en de kinderen hebben we wel getracht dezelfde warmte te kunnen weergeven”, vult hij aan.
  2. Nooit eerder gebeurd in ‘Boer zkt vrouw’: boerin Sanne geeft er de brui aan en stuurt haar mannen naar huis
    Play
    TV
    19

    Nooit eerder gebeurd in ‘Boer zkt vrouw’: boerin Sanne geeft er de brui aan en stuurt haar mannen naar huis

    Het is nog nooit eerder gebeurd in de geschiedenis van ‘Boer zkt vrouw’: boerin Sanne (33) beslist vroegtijdig het programma te verlaten en stelt zo Robin en Boris diep teleur. Bij boer Niels (32) is er meer reden tot vreugde: hij geeft eindelijk toe dat hij een relatie met Sylvie wil proberen. En de vierde date van vlasboer Bert (28) was - eindelijk - een schot in de roos.