Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © Photo News

Onze chef wielrennen ziet hoe rivaliteit tussen Van Aert en Van der Poel scherper kantje krijgt: “Zo hebben de twee nog nooit tegen elkaar gestaan”

WielrennenWout van Aert en Mathieu van der Poel reden elkaar in het verlies in de finale van Gent-Wevelgem. Na afloop kwam het tot een verbale clash tussen de twee rivalen. Onze chef wielrennen: “Van Aert kan er maar beter aan wennen, dat anderen op zijn wiel gaan rijden. Niets persoonlijks, zo is gewoon koers.”

22 reacties

  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    hoeveel km,s heeft VA reeds in VDP zijn wiel gezeten om hem te kunnen kloppen ? Echte kampioenen doen het met hun benen zoals Mathieu deed op het NK met een ganse brigade gele bananen in zijn wiel idem in de binck banc .Durven aanvallen tot 10x toe en niet op 6 km van de streep met het risico om zelf op zijn bek te gaan .Als VA denkt dat renners hem steeds weer de zege op een presenteerblaadje gaan geven dat hij zijn fietske dan maar aan de haak hangt. Bleiten als de beste als hij niet wint ja !
  • Eddy baert

    4 jaar geleden
    Zelfs een blinde kon zien dat Van Der Poel enkel reed om Wout te doen verliezen, hij is nijdig en jaloers op Wout voor wat hij gewonnen heeft.Triestig maar hier komt de ware aard van de Hollander boven,heel opmerkelijk dit koers seizoen nog nooit papa Adri niet gehoord of gezien,tegen over anders veel te veel aanwezig.Het triestigste zijn in een artikel de insinuatie's van de gebroeders Roothoofd naar het hoofd van Wout.
  • Tiziana Troukens

    4 jaar geleden
    Ik herinner mij nochtans een mvdp die er voot zorgde dat Wout geen cooling down mocht doen na de cross zonder aftelklokje. Dus een nieuw, scherp randje tussen twee mannen die altijd zo lief voor elkaar waren, en nu ineens Wout die scherp wordt?
  • André Christiaens

    4 jaar geleden
    Wout gaat achter de vier aan met Mathieu in zijn wiel, Mathieu neemt niet over anders waren ze er terug bij gekomen, Mathieu hoopte dat Wout het zou toe rijden dan kon hij van achter Wout zijn rug weg springen. Een uitleg van Mathieu dat hij ten einde krachten was zijn lepe streken van Hollanders, is al vaker gebeurt in de wielersport. Goed gedaan Wout, gij niet hij ook niet.
  • Werner Heremans

    4 jaar geleden
    Wout moest fier zijn dat er zoveel op zijn wiel rijden. Het betekent dat hij altijd bij de beste is en dat de andere niet beter kunnen. Zo heeft Sagan ook vak verloren.
  1. Jonge mountainbiker waagt even zijn kans in het peloton en Alaphilippe nog bejubeld: de momenten van Giro-rit 13
    1

    Jonge mountainbi­ker waagt even zijn kans in het peloton en Alaphilip­pe nog bejubeld: de momenten van Giro-rit 13

    Opnieuw Jonathan Milan boven in de Giro. Ook al had de Italiaan de belangrijkste waaier gemist. Tevergeefs probeerde hij zich terug te knokken, alleen maar om terug te waaieren. Pas vijftien kilometer later kon Lidl-Trek het gat dichten. Ook een jonge mountainbiker, een vluchter die bijna verkeerd reed, felicitaties (“Dat is Franse klasse!”) van Calmejane voor zijn landgenoot Alaphilippe - gisteren aan het feest- en het betere spurtwerk van Groves maar zeker Milan bleven bij op weg naar Cento. Ondanks een ultieme vluchtpoging van Dries De Pooter (Intermarché-Wanty) speelden de Belgen niet mee voor ritwinst. Tim Merlier had gehoopt om revanche te nemen na zijn declassering van eergisteren, maar hij kwam er niet aan te pas en strandde pas op een vijftiende plaats.