Alexander De Croo en Frank Vandenbroucke
Volledig scherm
Alexander De Croo en Frank Vandenbroucke © BELGA

De Grote Peiling. Dit zijn de populairste politici in Vlaanderen

In de poppolls winnen vooral de leden van de regering-De Croo, alsook enkele nieuwkomers, aan populariteit. Dat blijkt uit De Grote Peiling van Het Laatste Nieuws, VTM nieuws, RTL en Le Soir. De populariteit van de leden van de vorige regering, zoals Maggie De Block, maar ook van Wouter Beke, neemt een stevige duik. 

10 reacties

  • vanaeken jokke

    3 jaar geleden
    Guido Bervoets er staan 4 NVAers in de top tien 1 open vld 2 socialisten(1 bijberoep geldstoker) 1 cd&v 1 mr 1 ps .De peiling zijn volgens u toch nooit de realiteit omdat er maar een 1200 bevraagt zijn nu er twee socialisten in de top 3 staan zijn ze ineens de grote waarheid.Waar blijven de beloofde vaccins die Frank VDB de geldstoker ons beloofde voor het groot verlof.Zijn prestatie we staan 4 de laatste in de vaccinatie ranking Frank gebuisd over gans de lijn.
  • Ben Strauven

    4 jaar geleden
    Al die peilingen serieuze onzin en onrecht. Is maar steekproef. En wat nut heeft het zelfs met een echte verkiezingsuitslag houdt men geen rekening in dit Kafka land. De verliezers zijn aan de macht zoals groen met cruciale ministerposten. Een regelrechte ramp is het
  • Willy Masson

    4 jaar geleden
    Nog nooit moten één peiling afleggen en zo ken ik wel een paar duizend mensen.
  • Lucien Raes

    4 jaar geleden
    Hun boodschap is duidelijk: "mensen, het is crisis" (hoor ik sedert ik iets kan horen en dat is al meer dan 60 jaar), "en jullie gaan het zelf moeten oplossen". Wij hebben er geen tijd voor, want wij moeten geld vinden,.....
  • freddy cardoen

    4 jaar geleden
    Peilingen gebeuren normaal in september . Waarschijnlijk express uitgesteld tot na de vorming van de regering omdat ze wel wisten dat de uitslag er heel anders zou uigezien hebben . Wacht maar tot de volgende verkiezingen dan zullen we zien wie de populairste zijn . Ze kunnen de mensen niet blijven zand in de ogen strooien . En vooral dan de Vlamingen .